Πικέ: «Εγώ ακύρωσα τη συνέντευξη, όχι ο Τσάβι»

Πικέ: «Εγώ ακύρωσα τη συνέντευξη, όχι ο Τσάβι»

Κώστας Τόπας
Πικέ: «Εγώ ακύρωσα τη συνέντευξη, όχι ο Τσάβι»

bet365

Ο Ζεράρ Πικέ θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι μετά από δική του πρωτοβουλία ακύρωσε τηλεοπτική συνέντευξη και ότι στην απόφασή του δεν εμπλέκεται ο Τσάβι.

Ο Τσάβι έχει σηκώσει μανίκια και είναι αποφασισμένος να βάλει ξανά την Μπαρτσελόνα στον δρόμο των επιτυχιών. Για να το πετύχει έχει ήδη εισηγηθεί τις πρώτες αλλαγές στην ομάδα. Μία από αυτές είναι είναι περιορισμένη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και η περιορισμένη έκθεση στη δημόσια σφαίρα, κάτι που σημαίνει, μεταξύ άλλων, λιγότερες συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους.

Αυτό φυσικά επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό έναν εκ των αρχηγών της ομάδας, τον Ζεράρ Πικέ, του οποίου η ζωή εκτός των γηπέδων, ελκύει τα βλέμματα των μέσων ενημέρωσης. Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε δημοσίευμα το οποίο έλεγε ότι o 34χρονος αμυντικός ακύρωσε συνέντευξη που είχε κανονίσει να παραχωρούσε σε τηλεοπτικό κανάλι στην Ισπανία, λόγω των νέων κανόνων που επέβαλε ο Τσάβι στους παίκτες του.

Μέσω μιας συνέντευξης που παραχώρησε στον Ιμπάι Λανός, ο ΠΙκέ θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η συγκεκριμένη απόφαση, ήρθε έπειτα από δική του πρωτοβουλία και όχι του Τσάβι.

«Ο Τσάβι δεν ήξερε καν ότι αποφάσισα να ακυρώσω τη συνέντευξή μου στο "El Hormiguero". Τα ΜΜΕ λένε αυτό που θέλουν να ακούσει ο κόσμος. Οι άνθρωποι στο τέλος καταναλώνουν και διαβάζουν. Το πρόβλημα είναι αυτοί που επινοούν ειδήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα