Μπαρτσελόνα: Ο Πικέ ακύρωσε τηλεοπτική συνέντευξη μετά τους νέους κανόνες του Τσάβι

Μπαρτσελόνα: Ο Πικέ ακύρωσε τηλεοπτική συνέντευξη μετά τους νέους κανόνες του Τσάβι

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Ο Πικέ ακύρωσε τηλεοπτική συνέντευξη μετά τους νέους κανόνες του Τσάβι

bet365

Ο Ζεράρ Πικέ φαίνεται ήδη ότι ίσως χρειαστεί να κάνει τις περισσότερες θυσίες στην ομάδα, μετά την άφιξη του Τσάβι Ερνάντεθ στην Μπαρτσελόνα.

Ο θρύλος των «μπλαουγκράνα» επέστρεψε σπίτι του, έπειτα από 17 χρόνια και 25 τίτλους με 767 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο Τσάβι έχει σηκώσει μανίκια και είναι αποφασισμένος να βάλει ξανά την Μπαρτσελόνα στον δρόμο των επιτυχιών και για να το κάνει αυτό, έχει ήδη εισηγηθεί τις πρώτες αλλαγές στην ομάδα.

Μία από αυτές είναι ότι θέλει να σταματήσει τα ταξίδια του Πικέ για λόγους αναψυχής, καθώς θεωρεί πως ο Ισπανός αμυντικός θα πρέπει να έχει ως κύρια προτεραιότητα τις υποχρεώσεις του με την ομάδα.

Ο 41χρονος τεχνικός θέλοντας να επιβάλλει την πειθαρχία και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του Πικέ, προειδοποίησε τους ποδοσφαιριστές του για τη χρήση των social media, απαγορεύοντας τα κινητά σε συγκεκριμένες περιστάσεις και χώρους.

Ο Πικέ πάντως ενδέχεται να πληρώσει το μεγαλύτερο τίμημα με την άφιξη του Τσάβι, καθώς ανέκαθεν αφιερώνει αρκετό χρόνο στη δημοσιότητα, είτε με δραστηριότητες όπως σερφ, είτε φροντίζοντας τις επιχειρήσεις του ή ακόμα και δίνοντας συνεντεύξεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «COPE via Sport», ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός, είχε προγραμματισμένη μια τηλεοπτική συνέντευξη, για την επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, μετά το γεγονός ότι ο Τσάβι επέστρεψε στους «μπλαουγκράνα» για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία επιβάλλοντας νέους «νόμους», η συγκεκριμένη συνέντευξη έχει ακυρωθεί.

Ο παλαίμαχος μέσος της Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει γρήγορο αντίκτυπο στο «Καμπ Νόου», και ως μέρος αυτού, έχει υποσχεθεί να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα