Μπαρτσελόνα: Λαπόρτα και Κούμαν δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα στο αεροπλάνο

Μπαρτσελόνα: Λαπόρτα και Κούμαν δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα στο αεροπλάνο

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Λαπόρτα και Κούμαν δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα στο αεροπλάνο

bet365

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα και ο Ρόναλντ Κούμαν δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα, κατά τη διάρκεια της πτήσης από τη Λισαβόνα στη Βαρκελώνη.

Η σχέση μεταξύ του Ρόναλντ Κούμαν και του Τζουάν Λαπόρτα, δεν είναι και στα καλύτερα της...

Ο Ολλανδός τεχνικός, βρίσκεται στα πρόθυρα να χάσει τη δουλειά του ως προπονητής της Μπαρτσελόνα, μετά την βαριά ήττα που υπέστη ομάδα στη Λισαβώνα, από την Μπενφίκα, με 3-0, για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Αυτό ήταν το πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι στη διοργάνωση που οι «μπλαουγκράνα» έμειναν μακριά από τη νίκη, κάτι που είχε να συμβεί από το 1997.

Οπως όλα δείχνουν ο Κούμαν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία για το ντέρμπι με την Ατλέτικο το προσεχές Σάββατο (02/10, 22:00), αλλά μετά την διακοπή πρωταθλημάτων ο 58χρονος προπονητής θα μπορούσε κάλλιστα να αντικατασταθεί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sport», κατά τη διάρκεια της επιστροφής της αποστολής από τη Λισαβόνα, Λαπόρτα και Κούμαν δεν αντάλλαξαν ούτε μια κουβέντα, ενώ ήταν στην ίδια σειρά στο αεροπλάνο.

Με το που προσγειώθηκε η αποστολή, στη Βαρκελώνη, ο πρόεδρος των Καταλανών, είχε συνάντηση με την υπόλοιπη διοίκηση του συλλόγου, προκειμένου να συζητήσουν την επόμενη μέρα της Μπαρτσελόνα και συγκεκριμένα το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα