Μπαρτσελόνα: Κρίσιμη συνάντηση της διοίκησης για το μέλλον του Κούμαν

Μπαρτσελόνα: Κρίσιμη συνάντηση της διοίκησης για το μέλλον του Κούμαν

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Κρίσιμη συνάντηση της διοίκησης για το μέλλον του Κούμαν

bet365

Μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης (30/09) διήρκησε η συνάντηση της διοίκησης της Μπαρτσελόνα, η οποία είχε ως κύριο θέμα την θέση του Ρόναλντ Κούμαν, στην τεχνική ηγεσία των «μπλαουγκράνα».

Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η Μπαρτσελόνα του Ρόναλντ Κούμαν, μετά την βαριά ήττα που υπέστη στη Λισαβόνα από την Μπενφίκα, με 3-0. Πλέον βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου της, με μηδέν γκολ και κανέναν βαθμό, ενώ υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μείνει εκτός κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης από τόσο νωρίς.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, όπως είναι λογικό το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν θεωρείται αβέβαιο, με τα ονόματα των Τσάβι και Μαρτίνεθ, να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Η απομάκρυνση του Ολλανδού τεχνικού δεν αποκλείεται να γίνει κι εντός ημέρας (30/09), αν και στην Ισπανία αναφέρουν ότι λόγω του κρίσιμου ντέρμπι που δίνει η ομάδα το προσεχές Σάββατο (02/10, 22:00) με την Ατλέτικο στο «Μετροπολιτάνο», ο Κούμαν ίσως παραμείνει και για το παιχνίδι με τους «ροχιμπλάνκος».

Μετά το τέλος του αγώνα με την Μπενφίκα, ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, κατέβηκε στα αποδυτήρια της ομάδας του, προκειμένου να συζητήσει με τους παίκτες και να ψάξουν τα αίτια της ήττας. Αφού πρώτα τους παρηγόρησε στη συνέχεια τους καθησύχασε, λέγοντας τους ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί το προσεχές διάστημα. Ο Κούμαν πάντως, τη στιγμή που ο Λαπόρτα ήταν στα αποδυτήρια, πραγματοποιούσε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sport», ο πρόεδρος των Καταλανών, με το που προσγειώθηκε η αποστολή, είχε συνάντηση με την υπόλοιπη διοίκηση του συλλόγου, τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ματέου Αλεμάνι, αντιπρόεδρο Ραφαέλ Γιούστε και τον Ένρικ Μασίπ, προκειμένου να συζητήσουν την επόμενη μέρα της Μπαρτσελόνα και συγκεκριμένα το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (30/09) και πλέον άπαντες στο στρατόπεδο των «μπλαουγκράνα», περιμένουν την απόφαση του Λαπόρτα για τον 58χρονο Ολλανδό προπονητή.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα