Κούμαν σε Πέδρι: «Ωραίο μαύρισμα έκανες» (vid)

Κούμαν σε Πέδρι: «Ωραίο μαύρισμα έκανες» (vid)

Newsroom
Κούμαν σε Πέδρι: «Ωραίο μαύρισμα έκανες» (vid)

bet365

Ο Πέδρι επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα μετά τις διακοπές του και ο Ρόναλντ Κούμαν δεν έχασε την ευκαιρία για πειράγματα.

Η περυσινή σεζόν για τον Πέδρι ολοκληρώθηκε έχοντας 73 παιχνίδια στα πόδια του, σε 9 διαφορετικές διοργανώσεις. Τα περισσότερα ματς από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή σε μια σεζόν.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα, στους Ολυμπιακούς Aγώνες κι επέστρεψε στη Βαρκελώνη έχοντας το ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές του. Ωστόσο ο Ρόναλντ Κούμαν θέλησε να του δώσει μερικές ανάσες για να ξεκουραστεί μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια που είχε στα πόδια του.

Από την πλευρά του πάντως ο Πέδρι δεν ολοκλήρωσε ούτε τις δύο εβδομάδες διακοπών που του δόθηκαν, ο οποίος επέστρεψε οικειοθελώς στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα. Κατά την άφιξή του στο προπονητικό κέντρο των «μπλαουγκράνα», ο Κούμαν τον υποδέχθηκε και χαριτολογώντας τον πείραξε για το μαύρισμά του.

«Ωραίο μαύρισμα έκανες Πέδρι», του είπε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός τεχνικός των Καταλανών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα