Μπαρτσελόνα: Η ψυχρή χειραψία του Μέσι με τον Λαπόρτα (vid)

Μπαρτσελόνα: Η ψυχρή χειραψία του Μέσι με τον Λαπόρτα (vid)

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Η ψυχρή χειραψία του Μέσι με τον Λαπόρτα (vid)

bet365

Μια μια απλή και ψυχρή χειραψία ο Τζουάν Λαπόρτα υποδέχθηκε τον Λιονέλ Μέσι την Κυριακή (08/08) στο «Καμπ Νόου», λίγο πριν ο Αργεντινός άσος μιλήσει για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της Μπαρτσελόνα.

Το τελευταίο διάστημα οι σχέσεις μεταξύ του Λιονέλ Μέσι με τον Τζουάν Λαπόρτα δεν ήταν και οι καλύτερες, καθώς οι δύο πλευρές ήταν σε συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους, χωρίς ωστόσο να βρίσκουν διέξοδο.

Ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» παραδέχθηκε πως έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του προκειμένου να διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας τον Αργεντινό αστέρα, επιρρίπτοντας παράλληλα τις ευθύνες στο Financial Fair Play και κατηγορώντας τη La Liga για τους όρους του δανείου που σύναψε.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της διοργανώτρια αρχής, Χαβιέρ Τέμπας, πέρασε στην αντεπίθεση μετά τις δηλώσεις του Λαπόρτα, λέγοντας πως η αποχώρηση του 34χρονου επιθετικού οφείλεται αποκλειστικά στον 59χρονο δικηγόρο και πρόεδρο της Μπαρτσελόνα.

Από την πλευρά του πάντως ο Μέσι στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε τόνισε πως πριν από μερικές ημέρες ο Λαπόρτα του είχε πει χαρακτηριστικά τη φράση: «Ο Λαπόρτα είπε ότι πάνω απ' όλα είναι η Μπαρτσελόνα» κι από εκεί κι ύστερα ενδεχομένως να στράβωσε και η υπόθεση παραμονής του στους «μπλαουγκράνα».

Πάντως κατά την άφιξη του στο «Καμπ Νόου», αποτυπώθηκε το ψυχρό κλίμα ανάμεσά τους, καθώς Λαπόρτα και Μέσι έσφιξαν μονάχα για λίγα δευτερόλεπτα τα χέρια και στη συνέχεια ο Μέσι κατευθύνθηκε στην αίθουσα Τύπου.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα