Ζιντάν για Ράμος: «Είσαι ένας θρύλος κι απίθανος αρχηγός» (pic)

Ζιντάν για Ράμος: «Είσαι ένας θρύλος κι απίθανος αρχηγός» (pic)

Κώστας Τόπας
Ζιντάν για Ράμος: «Είσαι ένας θρύλος κι απίθανος αρχηγός» (pic)

bet365

Με ένα ιδιαίτερο και συγκινητικό μήνυμα ο Ζινεντίν Ζιντάν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος αποτελεί και με τη βούλα παρελθόν από την Ρεάλ.

Μετά από 16 χρόνια λαμπρής παρουσίας ο αρχηγός αποχαιρέτησε τη «Βασίλισσα» ο Σέρχιο Ράμος αποχαιρέτησε τους Μαδριλένους.

Με δάκρυα στα μάτια και με σπασμένη φωνή στη συνέντευξη Τύπου ο Σέρχιο Ράμος, ευχαρίστησε την Ρεάλ για όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας τονίζοντας πως κάποια ημέρα θα επιστρέψει για να φορέσει ξανά τη φανέλα των «μερένγκες».

Μάλιστα, θέλησε να αποκαταστήσει την τάξη και να πει την αλήθεια γύρω από την ιστορική αποχώρησή του από την Ρεάλ, τονίζοντας πως τα χρήματα δεν ήταν το πρόβλημα στην υπόθεση.

Ο Ράμος συνεργάστηκε με πολλούς προπονητής στους «μερένγκες», όμως με έναν είχε άριστη επαφή και συνεργασία. Κι αυτός ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν. Οι δύο άνδρες είχαν και όπως φαίνεται συνεχίζουν να έχουν την καλύτερη εικόνα ο ένας για τον άλλον.

Σε μήνυμα του στα social media ο Γάλλος προπονητής θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στον Ράμος, λίγες ώρες μετά την επίσημη αποχώρησή του από την Ρεάλ.

«Θρύλος! Ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να σε έχω δίπλα μου τόσο σαν συνεργάτη, αλλά και ως παίκτη. Ένας απίθανος αρχηγός! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ζιντάν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα