Ρεάλ Μαδρίτης - Ράμος: Φεύγει από τη «Βασίλισσα» ο αρχηγός

Ρεάλ Μαδρίτης - Ράμος: Φεύγει από τη «Βασίλισσα» ο αρχηγός

Ρεάλ Μαδρίτης - Ράμος: Φεύγει από τη «Βασίλισσα» ο αρχηγός

bet365

Ο αρχηγός αποχωρεί! Ο Σέρχιο Ράμος λέει «αντίο» στη Ρεάλ Μαδρίτης και το μεσημέρι της Πέμπτης θα ανακοινώσει τους λόγους αποχώρησης.

Επειτα από 16 χρόνιας λαμπρής παρουσίας ο αρχηγός λέει αντίο στην ομάδα που τον σημάδεψε, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Σέρχιο Ράμος αποφάσισε να αποχωρήσει από τη «Βασίλισσα» και το μεσημέρι της Πέμπτης (13.00-17/6) θα πει το δικό του «αντίο» στους οπαδούς της ομάδας. Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα αποχαιρετήσουν τον εμβληματικό αρχηγό και στη συνέχεια ο Ράμος θα απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων!

Το συμβόλαιο του Ισπανού ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, όμως οι δυο πλευρές παρά την επιθυμία τους δεν κατάφερεν να συμφωνήσουν σε επέκταση. Ο αρχηγός ήθελε διετές, η Ρεάλ του αντιπρότεινε μονοετές, αλλά και μείωση 10% στις αποδοχές του.

Ο Ράμος αφήνει τη Βασίλισσα έπειτα από 16 χρόνια, όμως δεν θα ξεχάσει ποτέ κανείς τις μαγικές στιγμές που είχε. Μεγάλα γκολ, πολλές μάχες, αλλά και τρόπαια, πάρα πολλά τρόπαια. Ο 36χρονος αμυντικός κατέκτησε 4 Champions League, 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 3 ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 5 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 4 Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα