Αταλάντα - Σασουόλο 3-1: Ο Ντε Κετελάρ την έστειλε στα προημιτελικά του Coppa Italia

Βασίλης Μπαλατσός
Αταλαντα

bet365

H Aταλάντα στο... ρελαντί επικράτησε της Σασουόλο με 3-1 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ιταλίας. Πρωταγωνιστής ο Ντε Κετελάρ με δυο γκολ και μια ασίστ.

H Αταλάντα είναι η έκτη ομάδα που προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας. Οι Μπεργαμάσκι με... σβηστές μηχανές πήραν τη νίκη με 3-1 επί της Σασουόλο και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του θεσμού. «Καθάρισε» ο Ντε Κετελάρ με δυο γκολ και μια ασίστ. Η ομάδα του Τζανπιέρο Γκασπερίνι θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τη Μίλαν, η οποία άφησε εκτός την Κάλιαρι.

Ο Βέλγος επιθετικός άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από μικρή περιοχή. Στο 56' ο Μίραντσουκ σημάδεψε το δοκάρι και στο 63' ο Ντε Κετελάρ σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο 71' ο Μίραντσουκ πήρε την πάσα από τον 22χρονο σκόρερ των δυο γκολ και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 90+5' ο Μπολόκα μείωσε το σκορ και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Φάση των «16»

Προημιτελικά (09-11/01)

  1. Μπολόνια - Φιορεντίνα
  2. Αταλάντα - Μίλαν
  3. Λάτσιο - Ρόμα / Κρεμονέζε
  4. Γιουβέντους / Σαλερνιτάνα - Φροζινόνε

Ημιτελικά (03-04/04)

Πρώτα ματς

  • Νικητής ζευγαριού 1 - Νικητής ζευγαριού 2
  • Νικητής ζευγαριού 3 - Νικητής ζευγαριού 4

Ρεβάνς (24-25/04)

  • Νικητής ζευγαριού 2 - Νικητής ζευγαριού 1
  • Νικητής ζευγαριού 4 - Νικητής ζευγαριού 3

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο «Ολίμπικο» της Ρώμης στις 15 Μαΐου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα