Ίντερ - Μπολόνια 1-2 παρ. (0-0 κ.α): Ασύλληπτη ανατροπή και... τέζα οι Νερατζούρι

Νίκος Κικίδης
Μπολόνια

bet365

Με ανατροπή - εξπρές μέσα σε τέσσερα λεπτά η Μπολόνια ξέρανε την Ίντερ των πολλών αλλαγών στην παράταση (1-2) και ολοκλήρωσε την έκπληξη για να προκριθεί στους «8» του Coppa Italia.

Το Κύπελλο Ιταλίας φέτος περνάει σε διαφορετικά χέρια! Η κάτοχος Ίντερ άλλωστε έπεσε θύμα έκπληξης από την καταπληκτική Μπολόνια του Λυκογιάννη (αγωνίστηκε σε όλο το ματς), η οποία στην παράταση ολοκλήρωσε ανέλπιστη ανατροπή σε διάστημα τεσσάρων λεπτών και με το τελικό 2-1 σφράγισε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Coppa Italia.

Ακόμα και με εκτεταμένο rotation πάντως η Ίντερ θα μπορούσε να είχε πάρει το προβάδισμα στην κανονική διάρκεια, όμως στο 65΄ο Λαουτάρο δεν κατάφερε να σκοράρει από την άσπρη βούλα. Το 0-0 της κανονικής διάρκειας οδήγησε τον αγώνα στο έξτρα ημίωρο, εκεί όπου η Ίντερ κατάφερε να προηγηθεί στο 91΄με τον Κάρλος Αουγκούστο.

Όλα έδειχναν πως οι Νερατζούρι θα έπαιρναν την πρόκριση, όμως μέσα σε τέσσερα λεπτά ήρθαν τα πάνω κάτω. Με τον Ζίρκσι να μοιράζει ισάριθμες ασίστ οι Μπεουκέμα (112΄) και Εντογιέ (116΄) σκόραραν τα δυο γκολ της ανατροπής και έστειλαν τη Μπολόνια στους «8» του Κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάκι): Αουντέρο, Μπίσεκ (91΄Παβάρ), Ατσέρμπι, Μπαστόνι (75΄Ντιμάρκο), Κάρλος Αουγκούστο, Νταρμιάν, Φρατέσι, Ασλάνι (83΄Σένσι), Κλάασεν (74΄Μπαρέλα), Μαρτίνες, Αρναούτοβιτς (74΄Τουράμ)

Μπολόνια (Τιάγκο Μότα): Ραβάλια, Κοράσα (76΄Ντε Σιλβέστρι), Λουκούμι, Μπεουκέμα, Λυκογιάννης, Μορό (69΄Ελ Αζουρί), Αεμπίσερ, Σαλεμάκερς (85΄Εντογιέ), Ουρμπάνσκι, Φαμπιάν, Φαν Χούζντονκ (85΄Ζίρκσι)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα