Ίντερ - Μίλαν 3-0: Ο Λαουτάρο έστειλε τους «Νερατζούρι» στον τελικό του Κυπέλλου!

Ίντερ - Μίλαν 3-0: Ο Λαουτάρο έστειλε τους «Νερατζούρι» στον τελικό του Κυπέλλου!

bet365

Η Ίντερ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, νίκησε με 3-0 τη Μίλαν και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Γιουβέντους - Φιορεντίνα.

Η ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μίλαν δεν έμοιαζε σε τίποτα με το «άνοστο» πρώτο ματς που έγινε την 1η Μαρτίου (0-0). Το αποψινό (19/4) «Derby della Madonnina» είχε καλό ρυθμό, πολλές φάσεις, τρία γκολ και μεγάλους νικητές τους «Νερατζούρι», οι οποίοι επικράτησαν με 3-0 και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους στον τελικό της 11ης Μαΐου στο «Ολίμπικο». Θυμίζουμε πως το έτερο ζευγάρι είναι το Γιουβέντους - Φιορεντίνα. Οι «Μπιανκονέρι» κέρδισαν στη Φλωρεντία με 1-0 και την Τετάρτη (20/4, 22:00) θα κληθούν να υπερασπιστούν το προβάδισμα τους στο Τορίνο.

Οι «Νερατζούρι» βρήκαν το γκολ στην πρώτη φάση του ματς, στο 4', όταν μετά από καλή κυκλοφορία της μπάλας ο Νταρμιάν έκανε τη σέντρα και ο Λαουτάρο Μαρτίνες με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Μενιάν. Από εκεί και για περίπου 35 λεπτά η Μίλαν πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και η ομάδα του Ιντζάγκι περίμενε υπομονετικά τη στιγμή της. Στο 27΄ο Λεάο «ταλαιπώρησε» τον Σκρίνιαρ, πλάσαρε από διαγώνια θέση και ο Χαντάνοβιτς του είπε «όχι». Ο τερματοφύλακας των «Νερατζούρι» ήταν πρωταγωνιστής του ματς μαζί με τον Μαρτίνες, καθώς στο 30΄μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σάλεμακερς έπιασε καλό σουτ, όμως ο Σλοβένος απέκρουσε αν παρόλο που δεν είχε καθαρό οπτικό πεδίο.

Στο 39' ο Τέο Ερναντέζ βρέθηκε σε εξαιρετική θέση μέσα στην περιοχή, έκανε το γύρισμα, ο Πέρισιτς έδιωξε τη μπάλα πριν τη σπρώξει στα δίχτυα ο Κεσί, ενώ ήταν μέσα στη φάση και ο Ζιρού, στον οποίο δεν έφτασε η μπάλα. Στο 40' το σουτ του Λεάο μέσα από την περιοχή αποκρούστηκε και τότε η Ίντερ βρήκε τη στιγμή που έψαχνε, καθώς βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Κορέα έκανε την κάθετη και ο Μαρτίνες έσκαψε τη μπάλα πάνω από τον Μενιάν για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος όπως ήταν αναμενόμενο οι «Ροσονέρι» ήταν καλύτεροι και οι παίκτες της Ίντερ περιορίστηκαν σε έναν παθητικό ρόλο. Στο 67' ο Μπενασέρ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ έξω από την περιοχή, όμως μετά από «on-field review» ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Τομόρι, ο οποίος παρεμπόδιζε το οπτικό πεδίο του Χαντάνοβιτς.

Η Μίλαν δεν κατάφερε να μειώσει και εν τέλει η Ίντερ εκμεταλλεύτηκε ακόμα μια αντεπίθεση της για το 3-0. Ο Βιδάλ έβγαλε εξαιρετική κάθετη μπαλιά ο Μπρόζοβιτς γύρισε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο Γκόσενς τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του από τον αγωνιστικό χώρο εξ επαφής έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Χαντάνοβιτς, Μπαστόνι (79' Ντ' Αμπρόσιο), Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Νταρμιάν, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (73' Βιδάλ), Πέρισιτς (79' Γκόσενς), Μαρτίνες (70' Τζέκο), Κορέα (70' Σάντσες)

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια (73' Γκαμπιά), Καλουλού, Τομόρι, Ερναντέζ, Μπενασέρ (73' Κρούνιτς), Τονάλι (46' Ντίαζ), Κεσί, Σαλεμάκερς (46' Μεσίας), Ζιρού, Λεάο (86' Λάζετιτς)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα