Μίλαν - Ίντερ 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν και άφησαν... ανοιχτούς λογαριασμούς

Μίλαν - Ίντερ 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν και άφησαν... ανοιχτούς λογαριασμούς

bet365

Σε ένα κλειστό ματς με ελάχιστες καλές στιγμές η Μίλαν και η Ίντερ έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 20 Απριλίου.

Σε ένα ντέρμπι που γρήγορα θα ξεχαστεί η τυπικά γηπεδούχος Μίλαν και η Ίντερ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) στο Σαν Σίρο για τον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia και καμία εκ των δύο δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα για τη ρεβάνς της 20ης Απριλίου. Οι «Ροσονέρι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπορούσαν εύκολα να δημιουργήσουν ευκαιρίες, ενώ οι «Νερατζούρι» έμοιαζαν συμβιβασμένοι με το αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι απείλησε για πρώτη φορά στο 10' με τον Σαλεμάκερς να κλέβει τη μπάλα μετά από απρόσεχτη μεταβίβαση του Χαντάνοβιτς, ο Βέλγος εξτρέμ σούταρε, όμως ο Σλοβένος κίπερ του είπε «όχι» και διόρθωσε το λάθος του. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Τεό Ερναντέζ βρήκε χώρο και χρόνο, πάτησε περιοχή, σούταρε με το δεξί, όμως αστόχησε. Η Ίντερ έκανε αισθητή την παρουσία της στο 22' με τον Πέρισιτς να βγάζει εξαιρετική σέντρα, όμως ο Ρομανιόλι κατάφερε να διώξει τη μπάλα πριν σκοράρει ο Έντιν Τζέκο.

Η Μίλαν έφτασε κοντά στο γκολ στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους, με τον Λεάο να κάνει εξαιρετικό πλασέ, όμως ο MVP Χαντάνοβιτς απέκρουσε. Η ευκαιρία του Πορτογάλου ακραίου επιθετικού ήταν και η τελευταία του παιχνιδιού, ο ρυθμός έπεφτε όσο περνούσε ο χρόνος και το ματς... φώναζε πως θα κάτσει στη «λευκή» ισοπαλία, όπως και έγινε με την Ίντερ ουσιαστικά να είναι η κερδισμένη, καθώς ήταν η ομάδα που είχε παθητικό ρόλο στο ματς, ενώ στη ρεβάνς θα έχει και την ενίσχυη από τον... «12ο παίκτη», τον κόσμο των «Νερατζούρι».

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν, Φλορέντσι, Τομόρι, Ρομανιόλι (26' Καλούλου), Ερναντές, Κεσί, Μπενασέρ, Σαλεμάεκερς (66' Μεσίας), Κρούνιτς (66' Ντίαθ), Λεάο (66' Ρέμπιτς), Ζιρού.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Βράι, Μπαστόνι, Ντάμφρις (88' Νταρμιάν), Μπαρέλα (64' Βιδάλ), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς (88' Γκόζενς), Τζέκο (79' Κορέα), Λαουτάρο (64' Σάντσες).

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ Τελευταία Νέα