Μπάγερν: Λεβαντόφσκι - Νάγκελσμαν βαθμολογήθηκαν με μηδέν από τη «Bild» για τον διασυρμό από Γκλάντμπαχ

Μπάγερν: Λεβαντόφσκι - Νάγκελσμαν βαθμολογήθηκαν με μηδέν από τη «Bild» για τον διασυρμό από Γκλάντμπαχ

bet365

Πρωτοφανής συντριβή από τη Γκλάντμπαχ, πρωτοφανής και η βαθμολογία της «Bild» για τη Μπάγερν Μονάχου και τα μεγάλα αστέρια της, η οποία δεν δίστασε να βάλει μηδέν στον Γιούλιαν Νάγκελσμαν και σε πολλά από τα μεγάλα ονόματα των Βαυαρών.

Κανείς δεν μπορούσε να δει στον ορίζοντα τέτοιον διασυρμό για τη μέχρι πρότινος ασταμάτητη, Μπάγερν Μονάχου. Όπως και κανείς από τους δημοσιογράφους της «Bild» δεν φανταζόταν ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα έδινε την κατώτατη βαθμολογία μετά από ένα ματς στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο... νικητής της Χρυσής Μπάλας, σύμφωνα με τη λίστα που διέρρευσε στα social media, ο άνθρωπος-γκολ των Βαυαρών που σαρώνει τα πάντα στο διάβα του στο 2021 (34 γκολ σε 27 παιχνίδια), παρασύρθηκε από το «ναυάγιο» των πρωταθλητών Γερμανίας στο 5-0 από τη Γκλάντμπαχ, που είχε ως συνέπεια η Μπάγερν να μη σκοράρει για πρώτη φορά μετά από 85 επίσημες αναμετρήσεις.

Μοιραία, οι συντάκτες του γερμανικού ΜΜΕ τον συμπεριέλαβαν στην κατηγορία των παικτών με βαθμό 6 (στη Γερμανία η βαθμολογία κυμαίνεται από 1 ως 6, με το 1 να είναι το άριστα), όπως και τους Σερζ Γκνάμπρι, Λούκας Ερναντέζ, Αλφόνσο Ντέιβις, αλλά και τον... αρχιτέκτονα, Γιούλιαν Νάγκελσμαν! Την υψηλότερη βαθμολογία συγκέντρωσε ο Μανουέλ Νόιερ με 4, καθώς όπως παραδέχθηκε και ο Τόμας Μίλερ, ο Γερμανός κίπερ έφερε τη μικρότερη ευθύνη για τον διασυρμό παρά τα πέντε γκολ που δέχθηκε.

Αναλυτικά η βαθμολογία των Βαυαρών:

Η βαθμολογία της «Bild» στους παίκτες της Μπάγερν

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα