Κρούσμα κορονοϊού παραμονές του τελικού στον ΠΑΟΚ!

Κρούσμα κορονοϊού παραμονές του τελικού στον ΠΑΟΚ!

bet365

Στον προγραμματισμένο έλεγχο covid για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ βρέθηκε ένα θετικό δείγμα. Σε νέα τεστ υποβάλλονται ξανά την Πέμπτη (20/5) οι «ασπρόμαυροι».

Τέσσερις μέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στον προγραμματισμένο έλεγχο covid για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ βρέθηκε ένα θετικό δείγμα.

Το συγκεκριμένο άτομο (για λόγους προσωπικών δεδομένων δεν δημοσιοποιείται το όνομά του) απομονώθηκε πριν επιβεβαιωθεί ότι ήταν θετικός, ενώ όλα τα υπόλοιπα δείγματα ήταν αρνητικά.

Το μέλος της ομάδας εμφάνισε ελαφρά συμπτώματα το πρωί της Τετάρτης (19/5) και με τις οδηγίες του ιατρικού τιμ και την πιστή εφαρμογή του πρωτόκολλου πριν τ' αποτελέσματα απομονώθηκε προκειμένου να μην έρθει σε επαφή με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ.

Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί ξανά σε τεστ την Πέμπτη (20/5), όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις, έτσι κι αλλιώς είναι απαραίτητος ο έλεγχος πριν από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, τηρώντας πάντα σχολαστικά τις υγειονομικές οδηγίες.

Διαβάστε επίσης

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα