ΠΑΟΚ: Εγχειρίστηκε ο Ίνγκασον (pic)

ΠΑΟΚ: Εγχειρίστηκε ο Ίνγκασον (pic)

ΠΑΟΚ: Εγχειρίστηκε ο Ίνγκασον (pic)

bet365

Ο Ισλανδός στόπερ του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε την Τετάρτη (19/5) σε επιτυχημένη αρθροσκόπηση στο γόνατο και άμεσα περνάει στο στάδιο της αποθεραπείας.

Ο Ίνγκι Ινγκασον πέρασε την Τετάρτη (19/5) την πόρτα του χειρουργείου στην Ιταλία και υποβλήθηκε σε επιτυχημένη αρθροσκόπηση στο γόνατο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, τονίζει πως ο Ισλανδός αμυντικός θα ξεκινήσει άμεσα την αποθεραπεία του και του ευχήθηκε «να επιστρέψει πιο δυνατός»!

Ο Ίνγκασον θα απουσιάσει από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό και πλέον στρέφει όλη την προσοχή του στο κομμάτι της επιστροφής στην αγωνιστική δράση χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα προλάβει να είναι 100% έτοιμος στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς του ΠΑΟΚ για την προκριματική φάση του Conference League, που θα διεξαχθούν στα μέσα Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα