ΠΑΟΚ-Μπάμπα: Στο τραπέζι με την Τσέλσι μετά τον τελικό

ΠΑΟΚ-Μπάμπα: Στο τραπέζι με την Τσέλσι μετά τον τελικό

bet365

Το θέμα της παραμονής του Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα θα απασχολήσει, μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και της Τσέλσι.

Ο Ραχμάν Μπάμα ήρθε τον Ιανουάριο στη Θεσσαλονίκη, μέσω του ΠΑΟΚ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, πήρε παιχνίδια στα πόδια και κρίνει απόλυτα θετικό τον εξάμηνο δανεισμό του από την Τσέλσι.

Ο Γκανέζος αμυντικός σκέφτεται τον τελικό του κυπέλλου γι’ αυτό και μεταθέτει τις όποιες εξελίξεις σ’ ότι αφορά την παραμονή του για μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Το ίδιο αναφέρουν σημερινά αγγλικά δημοσιεύματα υπογραμμίζοντας ότι μετά το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς ΠΑΟΚ και Μπάμπα θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχοντας σε πρώτο πλάνο τη μεταγραφή-παραμονή του παίκτη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ. Βέβαια, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αφού ΠΑΟΚ και Τσέλσι πρέπει να τα βρουν αναφορικά με το συμβόλαιο μου. Ακόμα τίποτα δεν είναι τελειωμένο, αλλά πιστεύω και ευελπιστώ ότι μετά τον τελικό θα βρούμε λύση. Θέλω να μείνω εδώ», υποστήριξε ο Μπάμπα στην συνέντευξη που παραχώρησε την Τρίτη (18/5) στο «inpaok.com».

Όσο για τον τελικό είπε: «Τους νικήσαμε πριν 2 εβδομάδες στην Τούμπα, μπορούμε να τους κερδίσουμε ξανά Πρέπει να… πεθάνουμε στο γήπεδο και να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε επίσης

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα