Χουάνκαρ στο Gazzetta: «Πριν ξεκινήσω να τρέχω είπα πως δεν θέλω να παίξω παράταση» (vid)

Χουάνκαρ

bet365

Ο Χουάνκαρ που με ασίστ του στην τελευταία φάση του τελικού βοήθησε τον Βαγιαννίδη να σκοράρει το μοναδικό γκολ και να δώσει το Κύπελλο στον Παναθηναϊκό, μιλώντας στο Gazzetta ανέφερε μεταξύ άλλων πως πριμ ξεκινήσει την κούρσα είπε πως δεν θέλει να παίξει παράταση.

Με ένα γκολ κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του τελικού, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Άρη και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Ένα γκολ που μπήκε μετά από ωραία σέντρα του Χουάνκαρ και σουτ του Βαγιαννίδη. Μετά τον σκόρερ, στο Gazzetta μίλησε και ο παίκτης που έκανε την ασίστ.

Αρχικά ο Ισπανός αριστερός μπακ μας ανέφερε: «Δύο Κύπελλα. Νιώθω όμορφα. Σε όλη την ομάδα άξιζε αυτή η νίκη, επειδή ήταν μια δύσκολη σεζόν για όλους μας. Έγιναν πολλές αλλαγές, υπήρξαν πολλές δύσκολες καταστάσεις, αλλά μπορούμε να πούμε πως τελειώσαμε τη σεζόν με τον τρόπο που θέλαμε».

Για την φάση του γκολ: «Όλοι ξέρουν ότι είμαι ένας επιθετικός μπακ, ευτυχώς είδα τον «Βάγια» που ήταν μόνος, μπόρεσα να σεντράρω, ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ δύσκολος, σε κακή κατάσταση, αλλά τελικά είδατε τι έγινε. Είπα πριν ξεκινήσω να τρέχω ότι δεν ήθελα να παίξω παράταση, οπότε επιτέθηκα και έκανα μια καλή μπαλιά και ο «Βάγια» φυσικά έβαλε το μεγαλύτερο γκολ της χρονιάς.

Για το τι σημαίνει για εκείνον ο Παναθηναϊκός: «Όλοι ξέρουν τι σημαίνει για εμένα αυτός ο σύλλογος. Είμαι εδώ χρόνια. Αισθάνομαι πολλά για τον κόσμο, για όλους τους ανθρώπους εδώ. Θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα