Βαγιαννίδης στο Gazzetta: «Σε 5-6 μέρες θα συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει, το ονειρευόμουν μικρός» (vid)

Βαγιαννίδης στο Gazzetta: «Σε 5-6 μέρες θα συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει, το ονειρευόμουν μικρός» (vid)

Ο Βαγιαννίδης με το τρόπαιο

bet365

Ο χρυσός σκόρερ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βαγιαννίδης, μίλησε αποκλειστικά στο Gazzetta και τόνισε ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι με δικό του γκολ χάρισε στους «πράσινους» την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με buzzer beater του Γιώργου Βαγιαννίδη στην εκπνοή των καθυστερήσεων ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 20ο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του στον τελικό με τον Άρη.

Μετά την απονομή και τους πανηγυρισμούς, ο Βαγιαννίδης μίλησε στο Gazzetta τονίζοντας ότι δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη, προσθέτοντας ότι το όνειρό του έγινε πραγματικότητα.

«Δεν κατάλαβα τίποτα. Λες και ζούσα όνειρο. Νομίζω όποιος έχει σκοράρει σε τελικό δεν το έχει καταλάβει. Νομίζω σε πέντε με έξι μέρες θα συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Τι να πω. Το ονειρευόμουνα μικρός βλέποντας τον Παναθηναϊκό να παίρνει το Κύπελλο απέναντι στον ΠΑΟΚ και σε άλλες ομάδες και σήμερα τους το χάρισα εγώ. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι στιγμή είναι αυτή για τη ζωή μου. Είναι ό,τι καλύτερο μπορούσα να ονειρευτώ, σήμερα συνέβη», τόνισε.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα