Ράνγκνικ: «Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Κριστιάνο»

Ράνγκνικ: «Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Κριστιάνο»

Κώστας Τόπας
Ράνγκνικ: «Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Κριστιάνο»

bet365

Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι σοβαρό, σύμφωνα με τον Ραλφ Ράνγκνικ και σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπορεί να μην είχε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην αποστολή της, ωστόσο κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Άστον Βίλα (1-0) και να πάρει το εισιτήριο για τους «32» του FA Cup.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φημολογούνταν ότι καθυστέρησε να παρευρεθεί στο ξενοδοχείο με την υπόλοιπη αποστολή, ωστόσο, αποδείχθηκε πως υπήρχε λόγος, καθώς ο Ραλφ Ράνγκνικ αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην 18άδα, από κοινού με τους Χάρι Μαγκουάιρ και Τζέιντον Σάντσο.

Λίγες ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους «χωριάτες», ο Ράνγκνικ κλήθηκε να μιλήσει για τον τραυματισμό του Κριστιάνο, τονίζοντας πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο 36χρονος επιθετικός δεν είναι σοβαρό και ότι σύντομα θα επιστρέψει στα γήπεδα.

«Μίλησα με τον Κριστιάνο χθες πριν από την προπόνηση, μου είπε ότι είχε κάποια προβλήματα τις τελευταίες δύο μέρες. Μικρά βέβαια, αλλά τελικά αποφασίσαμε ότι ήταν πιο λογικό να μην ρισκάρουμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να διαρκέσει 120 λεπτά, οπότε αποφασίσαμε να τον ξεκουράσουμε. Είχε κάποια προβλήματα με το ισχίο, αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα