Κριστιάνο Ρονάλντο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκτός αποστολής κόντρα στην Άστον Βίλα

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Κριστιάνο Ρονάλντο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκτός αποστολής κόντρα στην Άστον Βίλα

bet365

Μετά τις φήμες ότι δεν θα ξεκινήσει βασικός κόντρα στην Άστον Βίλα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε τελικά εκτός αποστολής από τον Ραλφ Ράνγκνικ, όπως και οι Χάρι Μαγκουάιρ και Τζέιντον Σάντσο.

Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Άστον Βίλα, για το νοκ-άουτ ματς του τρίτου γύρου του FA Cup. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φημολογούνταν ότι καθυστέρησε να παρευρεθεί στο ξενοδοχείο με την υπόλοιπη αποστολή, ωστόσο, αποδείχθηκε πως υπήρχε λόγος, καθώς ο Ραλφ Ράνγκνικ αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην 18άδα, από κοινού με τους Χάρι Μαγκουάιρ και Τζέιντον Σάντσο. Ο Γερμανός τεχνικός εξήγησε στους δημοσιογράφους πριν το ματς ότι η απουσία του οφείλεται σε μυϊκό τραυματισμό της τελευταίας στιγμής, ωστόσο, με αφορμή αυτή την εξέλιξη φούντωσαν και οι «φωνές» που καθιστούν αμφίβολο το μέλλον του CR7 στον σύλλογο.

Με δεδομένη την αγωνιστική κρίση που περνά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η οποία έχει παρασύρει εμφανώς τον 36χρονο θρύλο, τα αγγλικά media ασχολούνται πολύ τις τελευταίες μέρες με την απογοήτευση του Πορτογάλου για την επίδοση της ομάδας και τη νέα φιλοσοφία του Ράνγκνικ, ενώ κι ο Ζόρζε Μέντες, ατζέντης του Κριστιάνο ταξίδεψε στην Αγγλία για να συζητήσει όλα τα σενάρια για το μέλλον του την επόμενη σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα