Φαβορί για τον πάγκο της Πόρτο ο Νούνο Εσπιρίτο

Κώστας Τόπας
Φαβορί για τον πάγκο της Πόρτο ο Νούνο Εσπιρίτο

bet365

Ο Νούνο Εσπιρίτο είναι το απόλυτο φαβορί για να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της Πόρτο, μετά το τέλος του από την Γουλβς.

Ο 47χρονος Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε πως το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν το τελευταίο του στον πάγκο των «Λύκων». Παρά τις πιέσεις των οπαδών να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ο Νούνο Εσπιρίτο φαίνεται πως έχει πάρει ήδη την απόφασή του και κοιτάει την επόμενη μέρα στην προπονητική του καριέρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά από τους ανθρώπους της Πόρτο. Η συνεργασία των «δράκων» με τον Σέρτζιο Κονσεισάο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με τη Νάπολι.

Ετσι, η Πόρτο βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και το όνομα του Νούνο Εσπιρίτο είναι το επικρατέστερο για να αντικαταστήσει τον Κονσεισάο, στον πάγκο της ομάδας. Ο τεχνικός της Γουλβς, αγωνίστηκε ως παίκτης στην Πόρτο από το 2002 έως το 2004 και από το 2007 έως το 2010, ενώ εργάστηκε και ως προπονητής του συλλόγου τη σεζόν 2016/17.

Διαβάστε επίσης:

 

Τελευταία Νέα