Υπόθεση Βαλμπουενά: Τον Οκτώβριο η δίκη του Μπενζεμά

Gazzetta team
Υπόθεση Βαλμπουενά: Τον Οκτώβριο η δίκη του Μπενζεμά

bet365

Από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στις Βερσαλλίες η δίκη του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία για συνέργεια σε εκβιασμό στην υπόθεση του Ματιέ Βαλμπουενά με το sex tape. Το μήνυμα του επιθετικού της Ρεάλ από τα social media.

Ορίστηκε η ημερομηνία για τη δίκη του Καρίμ Μπενζεμά σχετικά με την κατηγορία συνέργειας σε εκβιασμό που αντιμετωπίζει για την υπόθεση sex tape με πρωταγωνιστή τον συμπατριώτη (και πρώην συμπαίκτη στην εθνική Γαλλίας) του μέσο του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος τη Δευτέρα (29/3) ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος δεν έχει κληθεί από το 2015 κι έπειτα στους «μπλε» (ο Εμανουέλ Μακρόν έχει πάρει το μέρος του Ντιντιέ Ντεσάν σε αυτό το θέμα), θα παραβρεθεί από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου στο δικαστικό μέγαρο των Βερσαλλιών.

Ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος κινδυνεύει με φυλάκιση πέντε ετών και πρόστιμο 75.000 ευρώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα λάμψει η αλήθεια μέσω ανάρτησή του στο Instagram. «Επιτέλους αυτή η φάρσα θα τελειώσει για πάντα», είναι το περιεχόμενο της δημοσίευσής του.

Καρίμ Μπενζεμά και Ματιέ Βαλμπουενά ήταν αδερφικοί φίλοι και κολλητοί. Το φθινόπωρο του 2015 ο Βαλμπουενά είχε καταγγείλει τον Μπενζεμά στις αστυνομικές αρχές, υποστηρίζοντας ότι έπαιζε τον ρόλο του μεσολαβητή προκειμένου να πληρώσει τα χρήματα που του ζητούσαν οι εκβιαστές του (η συμφωνία ανήλθε στα 150.000 ευρώ) έτσι ώστε να μην διαρρεύσει το sex tape (ροζ ταινία) με τον ίδιο πρωταγωνιστή.

Η Equipe, μάλιστα, δημοσίευσε διαλόγους μεταξύ του Μπενζεμά και του φίλου του, Ζενατί (ένας εκ των τριών άλλων εμπλεκομένων), για το «καυτό» αυτό θέμα. Ο Μπενζεμά ομολόγησε στην κατάθεσή του ότι ήταν σε επαφή με το άτομο που αποκάλυψε η γαλλική εφημερίδα, απέρριψε (και συνεχίζει να απορρίπτει) τις κατηγορίες ως «μεσάζων» ή «συνεργός σε εκβιασμό».

Οι δυο τους έκτοτε - όπως είναι φυσιολογικό - έκοψαν κάθε σχέση που τους ένωνε από νεαρή ηλικία. Ο 36χρονος μέσος του Ολυμπιακού σε συνέντευξή του στο RMC το 2020 είχε τονίσει χαρακτηριστικά: «Έχει περάσει καιρός. Εάν ερχόταν εκείνος και μου έδινε το χέρι του, τότε ναι, θα του το έδινα και εγώ. Είμαι άντρας, θα του έδινα το χέρι μου και θα τον κοίταζα στα μάτια. Όμως δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι εγώ αυτός που θα κάνει την πρώτη κίνηση. Εάν φανεί πως δεν θα κάνει κίνηση, δεν πρόκειται να κάνω εγώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

UEFA: Στα τέλη του Απρίλη η έγκριση του νέου Champions League

Η Μπάγερν μπαίνει δυνατά για Κουλιμπαλί!

Τσέλσι - Πόρτο: Και οι δύο προημιτελικοί στη Σεβίλλη

Ιαπωνία: Διέλυσε με σκορ 14-0 την Μογγολία στα προκριματικά του Μουντιάλ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα