Bαλμπουενά: Ανανέωσε κι επίσημα με τον Ολυμπιακό

Bαλμπουενά: Ανανέωσε κι επίσημα με τον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Bαλμπουενά: Ανανέωσε κι επίσημα με τον Ολυμπιακό

bet365

Είναι επίσημο. Βαλμπουενά και Ολυμπιακός θα συνεχίσουν την συνεργασία τους και την σεζόν 2021-22 όπως ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι».

Είδηση δε την λες. Εδω και αρκετές μέρες, ο Ματιέ Βαλμπουενά τα είχε βρει σε όλα με την διοίκηση του Ολυμπιακού. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να πορευτούν μαζί και για την σεζόν 2021-22. Το μόνο που απέμενε ήταν το τυπικό. Η ανακοίνωση.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ολοκληρώθηκε κι αυτό μιας και η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό. Βαλμπουενά, Μαρτίνς και διοίκηση αποφάσισαν για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γάλλο να δέχεται την επέκταση με μείωση των απολαβών του (του χρόνου θα οδεύει προς τα 38).

Ο Βαλμπουενά από το καλοκαίρι του 2019 όταν κι αποκτήθηκε μέχρι και σήμερα έχει αγωνιστεί 70 φορές με την φανέλα του Ολυμπιακού και μετράει 11 γκολ και 31 (!) ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Βαλμπουενά

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Θρύλου και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Βαλμπουενά ήρθε στον Θρύλο το καλοκαίρι του 2019 και την πρώτη χρονιά συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου ο Ολυμπιακός να κατακτήσει τόσο το Πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο διεθνής Γάλλος σε ενάμιση χρόνο έχει προλάβει να πραγματοποιήσει 70 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, έχοντας σκοράρει 11 φορές». ​

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα