Ομιλος ΑΕΚ: Με Μπράγκα, Λέστερ και Ζόρια

Αντώνης Σαούλης
Ομιλος ΑΕΚ: Με Μπράγκα, Λέστερ και Ζόρια

bet365

Με την Λέστερ από το 2ο pot αλλά και την Μπράγκα από το 1o, η ΑΕΚ η οποία θα έχει και την ουκρανική Ζόρια. Μπορεί την υπέρβαση η «Ενωση».
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ηταν άτυχη γιατί υπήρχαν αρκετοί όμιλοι με τους οποίους δεδομένα θα ένιωθε πιο... άνετα. Η ΑΕΚ έπεσε με την πιο δύσκολη από το 2ο pot, (Λέστερ) έχει την Μπράγκα από το πρώτο pot και της έκατσε και μια ουκρανική ομάδα (που σπάνια τα καταφέρνουμε) από το 4o pot.

Ομως η Ενωση μπορεί. Θυμίζουμε ότι μερικές ώρες πριν άφηνε εκτός διοργανώσης μια γερμανική ομάδα (την Βόλφσμπουργκ). Δεν είναι απαγορευτικός ο όμιλος, αλλά δύσκολος.

Ο 7ος όμιλος του Europa League

  • Μπράγκα
  • Λέστερ
  • ΑΕΚ
  • Ζόρια

Οι ημερομηνίες των αγώνων

1η αγωνιστική: 22 Οκτωβρίου
2η αγωνιστική: 29 Οκτωβρίου
3η αγωνιστική: 5 Νοεμβρίου
4η αγωνιστική: 26 Νοεμβρίου
5η αγωνιστική: 3 Δεκεμβρίου
6η αγωνιστική: 10 Δεκεμβρίου

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

EUROPA LEAGUE NEWS FEED