Μπουχαλάκης: «Σε τέτοιο επίπεδο ο αντίπαλος δεν συγχωρεί τα λάθη» (vid)

Newsroom
Μπουχαλάκης: «Σε τέτοιο επίπεδο ο αντίπαλος δεν συγχωρεί τα λάθη» (vid)

bet365

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπουχαλάκης, υποστήριξε πως η Άιντραχτ δεν συγχώρησε τα λάθη της ομάδας του και έφτασε έτσι στη νίκη.

Μετά την ήττα (3-1) από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπουχαλάκης, δήλωσε:

«Εάν δεχθείς ένα γκολ σε τόσο καίριο σημείο η ψυχολογία σου αλλάζει. Θεωρώ ότι μπήκαμε καλά στα πρώτα λεπτά του β' μέρους. Στο α' μέρος δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί εάν και είχαμε κάποιες προϋποθέσεις για γκολ. Να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το παιχνίδι, να δούμε τα λάθη μας γιατί είχαμε αρκετά. Σε τέτοιο επίπεδο δεν τα συγχωρεί τα λάθη ο αντίπαλος. Προχωράμε. Ο στόχος είναι η πρόκριση. Εάν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε αυτό που θέλουμε. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Να μας αφυπνίσει η ήττα. Να πεισμώσουμε. Να δουλέψουμε. Να γίνουμε καλύτεροι. Εάν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό στην Ευρώπη να βελτιωθούμε. Αγώνα με τον αγώνα θα γινόμαστε πιο καλοί αρκεί να το δουλέψουμε».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα