Ολυμπιακός: Οι Αγκιμπού Καμαρά και  Κούντε οι υποψήφιοι για τον άξονα με Φενέρ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι Αγκιμπού Καμαρά και  Κούντε οι υποψήφιοι για τον άξονα με Φενέρ

bet365

Οι δύο Αφρικανοί θέτουν υποψηφιότητα για το 4-3-3 του Μαρτίνς στο Φενέρ - Ολυμπιακός με δεδομένο το πρόβλημα και την απουσία του Εμβιλά.

Ο Γιαν Εμβιλά προτιμήθηκε να τεθεί off από το Φενέρ - Ολυμπιακός λόγω μυϊκών θεμάτων που είχε και να προφυλαχθεί για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Σχετικά τώρα με τα αγωνιστικά πλάνα των Πειραιωτών και του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ της Πέμπτης (19.45).

Το 4-3-3 παραμένει σε πρώτο πλάνο με τη διαφορά πως Κούντε και Α. Καμαρά διεκδικούν μία θέση στο κέντρο αντί του Εμβιλά. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο ο Αγκιμπού Καμαρά να είναι ο ένας ακραίος και ο Κούντε να πάει στον άξονα.

Ο Βατσλίκ θα είναι κάτω από τα γκολπόστ και τα φαβορί για την τετράδα της άμυνας είναι οι Σισέ, Σωκράτης, Καρμπόβνικ και Ρέαμπτσιουκ. Στο κέντρο οι Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης και ένας εκ των Κούντε - Α. Καμαρά. Στο ένα άκρο θα είναι ο Μασούρας και στο άλλο ένας εκ των Ονιεκούρου - Α. Καμαρά και Βαλμπουενά. Τέλος για φορ ο Τικίνιο συνεχίζει να έχει σημαντικές πιθανότητες για βασικός έναντι του Ελ Αραμπί. Για τον Βαλμπουενά πάντως είναι ένα ματς που έχει και προσωπικό κίνητρο για τη νίκη.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα