Ο Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο κοντράρει τον Ελ Αραμπί για την 11άδα με Φενέρ

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός: Ο Τικίνιο κοντράρει τον Ελ Αραμπί για την 11άδα με Φενέρ

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι σε τρομερή φόρμα και αυτό μπορεί να τον χρίσει βασικό στο Φενέρ - Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς με τους παίκτες του Ολυμπιακού έχουν μπει στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Φενέρ του Βίτορ Περέιρα. Ένα δύσκολο ματς στην Τουρκία με τη Φενερμπαχτσέ όπου ο στόχος έιναι προφανώς να πάρει ο Ολυμπιακός ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σε αυτή τη φάση το 4-3-3 παραμένει σε πρώτο πλάνο. Από εκεί και πέρα σε επίπεδο προσώπων - όπως καταγράψαμε και χθες - ο Τικίνιο προβληματίζει ευχάριστα τον Πορτογάλο σε σημείο που να σκέφτεται σοβαρά να τον ξεκινήσει βασικό αντί του Ελ Αραμπί. Όπως η καλή εικόνα του Αγκιμπού Καμαρά στην Τρίπολη δημιουργεί επίσης θέμα για την 11άδα αντί του Ονιεκούρου.

Ένα πιθανό σχήμα υπό αυτό το πρίσμα θα είναι με Βατσλίκ κίπερ, Σισέ και Σωκράτη στόπερ, Καρμπόβνικ φαβορί αντί των Ανδρούτσου και Λαλά στο δεξί άκρο της άμυνας και αριστερός μπακ ο Ρέαμπτσιουκ. Στο κέντρο οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά με τον Κούντε να μην είναι φαβορί για βασικός. Στο ένα άκρο της επίθεσης θα είναι ο Μασούρας, στο άλλο ένας εκ των Αγκιμπού Καμαρά - Ονιεκούρου (υπάρχει και ο Βαλμπουενά που έχει τις πιθανότητές του αλλά όχι για φαβορί) και μπροστά για φορ ένας εκ των Τικίνιο - Ελ Αραμπί με τον Βραζιλιάνο που έχει 3 γκολ σε 2 σερί αγώνες να έχει αυξήσει τις πιθανότητές του για βασικός.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα