Ρόνι Λόπες: «Μάχιμος» και διεκδικεί θέση βασικού για τη Σλόβαν (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ρόνι Λόπες: «Μάχιμος» και διεκδικεί θέση βασικού για τη Σλόβαν (vid)

bet365

Ο 25χρονος διεθνής εξτρέμ έχει κερδίσει για τα καλά τις εντυπώσεις στον Ρέντη και δείχνει έτοιμος ακόμα και για βασικός την ερχόμενη Πέμπτη.

Δεν είναι τυχαία περίπτωση ποδοσφαιριστή ο Ρόνι Λόπες.

Από πολλές απόψεις και όχι μόνο επειδή υπήρξε η πιο ακριβή ever μεταγραφή της Σεβίλλης. Ο 25χρονος διεθνής Πορτογάλος μεσοεπιθετικός - τον οποίο διεκδίκησαν αρκετές ομάδες και φέτος αλλά έπιασε εν τέλει Λιμάνι - αποκτήθηκε για βασικός στον Ολυμπιακό και για να πλαισιώσει τη μία από τις δύο πλευρές στους εξτρέμ.

Από τη μία να είναι δηλαδή ο Χένρι Ονιεκούρου και από την άλλη ο Ρόνι Λόπες. Δύο εξτρέμ ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου.

Ο Νιγηριανός ήδη πήρε το βάπτισμα του πυρός στο γήπεδο μπαίνοντας ως αλλαγή στο 3-0 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Λόπες δεν προλάβαινε να παίξει στον πρώτο αγώνα, όμως ήδη ετοιμάζεται για τη ρεβάνς.

Οι εντυπώσεις που έχει αφήσει σε κάθε επίπεδο στις πρώτες προπονήσεις του ο Λόπες είναι πολύ καλές. Τόσο που να δείχνει στο απαιτούμενο επίπεδο ετοιμότητας για να αγωνιστεί στη ρεβάνς της Πέμπτης στη Μπρατισλάβα. Ακόμα και ως βασικός. Ο Ρόνι Λόπες από την πλευρά του - όπως έχει πει και ο ίδιος - επέλεξε τον Ολυμπιακό και λόγω Πέδρο Μαρτίνς αλλά και για τη νέα πρόκληση που του δίνει στην καριέρα του. Είναι ένας παίκτης που εκτός από τα δύο άκρα, μπορεί να παίξει και ως δεκάρι.

Σε μία πρώτη... ανάγνωση δηλαδή ο Λόπες θέτει υποψηφιότητα ακόμα και για την 11άδα με τη Σλόβαν την προσεχή Πέμπτη (21.45, MEGA). Και βέβαια είναι κάτι που περιμένει πως και πως: δηλαδή την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Πάντως εφόσον είναι καλά ο Παπέ Σισέ είναι φαβορί να παίξει πάλι βασικός μαζί με τον Σωκράτη στο κέντρο της άμυνας (μάλιστα ο Παπέ Σισέ δείχνει να έχει αλλάξει τα δεδομένα της παραμονής του και σε τέτοιο σημείο που να είναι πιο πιθανό να φύγει ο Μπα παρά εκείνος).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα