Ντέσιο: «Σκεφτόμαστε τον αγωνιστικό χώρο και όχι τις κερκίδες»

Newsroom
Ντέσιο: «Σκεφτόμαστε τον αγωνιστικό χώρο και όχι τις κερκίδες»

bet365

Ο άμεσος συνεργάτης του Χόρχε Σαμπάολι, Χόρχε Ντέσιο, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ στην Τούμπα (14/4, 22:00) και αναφέρθηκε τόσο στην ψυχολογία των Μαρσεγέζων όσο και στις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών.

Ο Χόρχε Σαμπάολι συμπλήρωσε κάρτες στη «μονομαχία» του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» και στην θέση του στον πάγκο στη ρεβάνς της Τούμπας θα αναλάβει ο άμεσος συνεργάτης του Χόρχε Ντέσιο, ο οποίος εκπροσώπησε μαζί με τον αρχηγό της ομάδας, Στιβ Μανταντά τους Γάλλους στη συνέντευξη Τύπου. Ο Ντέσιο αναφέρθηκε στην απουσία του πρώτου σκόρερ των Μασσαλών, Αρκάντιους Μίλικ, στον «απίστευτο» Παγιέ και στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε δει πως ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Όποιος μπορέσει να επιβάλλει το ρυθμό του θα προκριθεί. Ο Μίλικ είναι εκτός, υπάρχουν τιμωρημένοι παίκτες. Είναι σημαντικοί για την ομάδα, αλλά θα πρέπει να βγούμε στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε ότι με την ομάδα που έχουμε μπορούμε να προκριθούμε.

Ο Μπαγκαμπού χτύπησε αλλά είναι καλύτερα. Ο Παγιέ είναι απίστευτος παίκτης και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Θα δούμε που θα τον χρησιμοποιήσει ο Σαμπαόλι.

Αυτό που είπα στους νεαρούς παίκτες είναι πως όσοι είναι εδώ πρέπει να είναι έτοιμοι και να αρπάζουν την ευκαιρία Ο Μίλικ προέρχεται από τραυματισμό, είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά το ιατρικό επιτελείο έκρινε ότι δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί

Δεν έχουμε κάνει κάτι ιδιαίτερο στο κομμάτι της ψυχολογίας. Σκεφτόμαστε μόνο τον αγωνιστικό χώρο και όχι τι θα συμβαίνει στις κερκίδες

Πάντα με ρωτάνε για τον χαρακτήρα του Σαμπαόλι. Ζει έντονα κάθε παιχνίδι. Το κάθε ματς το ζει στο 100%. Περιμένει πως και πως το αυριανό παιχνίδι ελπίζοντας ότι θα προκριθεί η Μαρσέιγ».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα