Μανταντά: «Ιστορικό το ματς με τον ΠΑΟΚ, ξέρουμε τι μας περιμένει στην Τούμπα»

Newsroom
Μανταντά: «Ιστορικό το ματς με τον ΠΑΟΚ, ξέρουμε τι μας περιμένει στην Τούμπα»
Ο αρχηγός της Μαρσέιγ, Στιβ Μανταντά, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (14/4, 22:00) και χαρακτήρισε το ματς με τους Θεσσαλονικείς ως «ιστορικής σημασίας» για το γαλλικό κλαμπ.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ στο γήπεδο της Τούμπας για τα προημιτελικά του Conference League μίλησαν ο αρχηγός των Μασσαλών, Στιβ Μανταντά και ο άμεσος συνεργάτης του Χόρχε Σαμπάολι, Χόρχε Ντέσιο. Ο διεθνής Γάλλος τερματοφύλακας χαρακτήρισε «ιστορική» την αυριανή (14/4, 22:00) μονομαχία, ενώ αναφέρθηκε και στην «καυτή» ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά».

Οι δηλώσεις του Στιβ Μανταντά:

«Παρά τις απουσίες απολαμβάνουμε να παίζουμε όλοι μαζί. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν προετοιμάζω τίποτα για τον αυριανό αγώνα όλα εξαρτώνται από την στιγμή. Ξέρουμε τι μας περιμένει όσον αφορά την ατμόσφαιρα γνωρίζουμε καλά τον ΠΑΟΚ. Είμαστε 11 εναντίον 11 και θα πρέπει να διατηρήσουμε την ποιότητα και την ηρεμία. Να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να τους δυσκολεψουμε.

Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό Έχουμε αυτόν τον στόχο και θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας χωρίς να σκεφτόμαστε το ντέρμπι του πρωταθλήματος. Βασικός στόχος είναι η πρόκριση. Είναι ένα ιστορικό ματς θα μας δώσει τη δυνατότητα να βρεθούμε στα ημιτελικά της Ευρώπης. Είναι πολύ σημαντικό ματς για μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να περάσουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα