Επίθεση Λογκόρια σε Λουτσέσκου: «Είσαι ανεύθυνος, απαράδεκτες οι δηλώσεις σου»

Newsroom
Επίθεση Λογκόρια σε Λουτσέσκου: «Είσαι ανεύθυνος, απαράδεκτες οι δηλώσεις σου»

bet365

Οπως αναφέρει ο γαλλικός Τύπος, ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λογκόρια, πήγε και βρήκε τον Ραζβάν Λουτσέσκου προκειμένου να του ζητήσει εξηγήσεις για τις δηλώσεις του.

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα με την Μαρσέιγ, στον οποίο ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 για το πρώτο ματς των προημιτελικών του Conference League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αποχωρώντας από το γήπεδο της Μαρσέιγ δεν έκρυψε την ενόχλησή του για όσα βίωσαν οι οπαδοί του συλλόγου του και τόνισε πως «καλύτερα να μην έρθετε με τους οπαδούς σας στη Θεσσαλονίκη».

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου, ενόχλησαν τον πρόεδρο των Μασσαλών, Πάμπλο Λογκόρια, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γαλλία, έσπευσε να τον συναντήσει προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις.

Μάλιστα, ο Λογκόρια φέρεται να είπε στον Ρουμάνο προπονητή του ΠΑΟΚ, πως «είναι ανεύθυνος» και ότι οι δηλώσεις του ήταν «απαράδεκτες» τονίζοντας του ότι όλοι θα έπρεπε να σκέφτονται πώς να βοηθήσουν ώστε να ηρεμήσει η κατάσταση και όχι να επιρρίψουν ευθύνες στους φιλάθλους των δύο ομάδων.

Στη συνέχεια της συζήτησής τους, ο ισχυρός άνδρας της Μαρσέιγ του εξήγησε πως όσοι έχουν βήμα και μιλάνε θα πρέπει να φροντίσουν να αποτελούν παράδειγμα και όχι να προκαλούν αντιδράσεις με τις δηλώσεις τους.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα