Λουτσέσκου για τη Μαρσέιγ: «Καλύτερα να μην έρθετε με τους οπαδούς σας στη Θεσσαλονίκη» (vid)

Newsroom
Λουτσέσκου για τη Μαρσέιγ: «Καλύτερα να μην έρθετε με τους οπαδούς σας στη Θεσσαλονίκη» (vid)
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αποχωρώντας από το γήπεδο της Μαρσέιγ δεν έκρυψε την ενόχλησή του για όσα βίωσαν οι οπαδοί του συλλόγου του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποχωρώντας από το γήπεδο μετά το Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ φάνηκε πως απευθύνθηκε και προς τους ανθρώπους των Μαρσεγιέζων και ότι γενικά δεν έκρυβε την ενόχλησή του για όσα έγιναν με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Όπως μεταδίδεται σχετικά (και) από τα γαλλικά ΜΜΕ ο Λουτσέσκου - τόνισε σε σχέση με τον κόσμο της Μαρσέιγ - πως «καλύτερα να μην έρθετε με τους οπαδούς σας στη Θεσσαλονίκη». Κάτι που ειπώθηκε από την πλευρά του μετά το τέλος του αγώνα.

«Είναι απογοητευτικά τα όσα έγιναν και δίνουν κακή εικόνα για την πόλη της Μασσαλίας. Είναι κρίμα», σχολίασε ακόμα. Ο Ρουμάνος προπονητής θεωρούσε πως τα όσα έγιναν είναι μη αποδεκτά με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και δίνουν πολύ κακή εικόνα για την πόλη της Μασσαλίας και τους οπαδούς της. Μάλιστα καταδίκασε τη βία σε κάθε μορφή της.

Ειδικότερα τα όσα είπε και μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο πιο κάτω που αναρτήθηκε σε social media που σχετίζονται με τα νέα της Μαρσέιγ με τη συνοδεία σχολίου: «Ελπίζω η Μαρσέιγ να έχει την υποδοχή που είχαμε εμείς σήμερα. Το ελπίζω και πιστεύω ότι έτσι θα είναι. Είμαι πολύ απογοητευμένος απ' όσα είδα σήμερα. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Έχουμε πολλή βία σήμερα στον κόσμο. Δεν τη χρειαζόμαστε και στο ποδόσφαιρο. Είναι απογοητευτικό και δίνει κακή εικόνα για την πόλη και την ομάδα της Μαρσέιγ».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα