Γεωργία - Ελλάδα: Μαζική ερυθρόλευκη πορεία προς το γήπεδο

georgia_fanssss
Οι Γεωργιανοί θα κάνουν μεγάλη πορεία προς την «Dinamo Arena» για το ιστορικής σημασίας παιχνίδι με την Ελλάδα, φορώντας τα χρώματα της χώρας τους.

Με... συνοπτικές διαδικασίες εξαφανίστικαν τα εισιτήρια των Γεωργιανών για τον τελικό των Path C των Play Off του Nations League κόντρα στην Ελλάδα. Μέσα σε 5 ώρες και 35 λεπτά πουλήθηκαν 52.000 εισιτήρια και πλέον υπάρχουν μόνο στη... μαύρη αγορά και με δεκαπλάσια τιμή.

Τέσσερα χρόνια μετά την ήττα στον τελικό με τη Βόρεια Μακεδονία για την πρόκριση στο Euro 2020 η Γεωργία θα δώσει ακόμα ένα τελικό στην έδρα της και θα διεκδικήσει την παρουσία της στο Euro 2024. Πρόκειται για μια ιστορική πρόκληση από τη στιγμή που δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ σε μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Το ενδιαφέρον για τη μεγάλη «μάχη» είναι τεράστιο και όπως πριν τον ημιτελικό με το Λουξεμβούργο έτσι και την Τρίτη (26/3) θα γίνει μαζική πορεία οπαδών των γηπεδούχων προς την «Dinamo Arena».

«Στις 26 Μαρτίου, πριν τον ιστορικό αγώνα με την Ελλάδα, οι Γεωργιανοί φίλαθλοι πρόκειται να κάνουμε πορεία, που θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλη και ξεχωριστή και θα πρέπει να δημιουργήσουμε όλοι μαζί αυτές τις στιγμές. Η μόνη (απαίτηση) που είναι απαραίτητη: όλοι πρέπει να φορούν λευκά ή κόκκινα», αναφέρει το κάλεσμα.

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα δικαιούται 2.300 εισιτήρια για τον τελικό στην Τιφλίδα, το οποίο ισούται με το 5% της συνολικής χωρητικότητας του γηπέδου. Κάθε εισιτήριο κοστίζει επτά ευρώ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EURO Τελευταία Νέα