Βόρεια Μακεδονία - Ολλανδία: Πασίγιο στην αλλαγή του ο Πάντεφ εν μέσω standing ovation στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Βόρεια Μακεδονία - Ολλανδία: Πασίγιο στην αλλαγή του ο Πάντεφ εν μέσω standing ovation στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» (vid)
Ο Γκόραν Πάντεφ έγινε αλλαγή στο 69' στο τελευταίο του ματς με τη Βόρεια Μακεδονία, δέχθηκε πασίγιο από τους συμπαίκτες του και χειροκρότημα από όλους τους θεατές στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», μεταξύ αυτών του Ζόραν Ζάεφ και του Γουέσλι Σνάιντερ.

Ήταν μια μέρα ιστορική για τον ίδιο, πέρα από κάθε αποτέλεσμα! Ο Γκόραν Πάντεφ έπαιξε για τελευταία φορά με τη φανέλα της εθνικής Βόρειας Μακεδονίας στην αναμέτρηση με την Ολλανδία - θυμηθείτε εδώ τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Gazzetta - για την τρίτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Euro.

Ο 37χρονος φορ δέχθηκε την αποθέωση πριν από την έναρξη του ματς, ενώ παρέλαβε και τιμητική φανέλα των Οράνιε με το όνομά του και τον αριθμό συμμετοχών (122) από τον Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ.

Στο 69ο λεπτό ο Ίγκορ Ανγκελόφσκι τον πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου - έδωσε τη θέση του στον Τιχόμιρ Κονσταντίνοφ - για το standing ovation. Οι συμπαίκτες του, τού επιφύλαξαν πασίγιο, εν μέσω χειροκροτημάτων από όλους τους θεατές του γηπέδου στο Άμστερνταμ.

Μεταξύ αυτών του πρώην συμπαίκτη του στην Ίντερ και παλαίμαχου Ολλανδού μέσου, Γουέσλι Σνάιντερ, αλλά και του πρωθυπουργού της γειτονικής χώρας, Ζόραν Ζάεφ.

 

EURO Τελευταία Νέα