Έρικσεν: Παραμένει σε σταθερή, καλή κατάσταση

Κώστας Ζάλιαρης
Έρικσεν: Παραμένει σε σταθερή, καλή κατάσταση
Όλα βαίνουν καλώς με τον Κρίστιαν Έρικσεν που παραμένει στο νοσοκομείο της Κοπεγχάγης και συνεχίζει να υποβάλλεται σε εξονυχιστικές εξετάσεις.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Δανίας, Τζέικομπ Χόιερ, έδωσε νέα ενημέρωση για την κατάσταση του Κρίστιαν Έρικσεν που σόκαρε τον πλανήτη με την κατέρρευσή του, το απόγευμα του Σαββάτου, με τον γιατρό της εθνικής ομάδας να έχει αναφέρει πως «για λίγο “έφυγε” από την ζωή και επέστρεψε με τον απινιδωτή”».

«Είναι σε σταθερή, καλή κατάσταση, δεν έχει αλλάξει κάτι, παραμένει σε νοσηλεία και έχει ακόμα να κάνει εξετάσεις» ήταν η αναφορά των Δανών για τον ποδοσφαιριστή της Ίντερ.

Ο Έρικσεν θέλει να μάθει γιατί του συνέβη αυτή η τεράστια περιπέτεια και να βρεθεί αυτό που πήγε... θεόστραβα με την υγεία του, ώστε να γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι για το μέλλον της καριέρας του.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

EURO NEWS FEED