Δανία: Δεν υπάρχει θέμα απόσυρσης από το Euro

Δανία: Δεν υπάρχει θέμα απόσυρσης από το Euro

Κώστας Τόπας
Δανία: Δεν υπάρχει θέμα απόσυρσης από το Euro
Κανονικά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις θα συνεχίσει να δίνει για το Euro 2020, η Δανία, όπως ξεκαθάρισε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Μετά την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν, υπήρξαν σενάρια περί αποχώρησης της εθνικής Δανίας από την διοργάνωση του Euro 2020.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει καθώς επιθυμία των Δανών είναι να συνεχίσουν να αγωνίζονται, ειδικά μετά τα ευχάριστα νέα για την πορεία της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν.

Από την άλλη, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είχε ρίξει στο τραπέζι δύο λύσεις για το μέλλον της Δανίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Η πρώτη ήταν να συνεχιστεί το ματς με τη Φινλανδία την ίδια μέρα, όπως κι έγινε ή να αγωνιστούν το μεσημέρι της Κυριακής (13/06).

Η δεύτερη λύση ήταν να αποσυρθούν από την διοργάνωση, η οποία όμως απορρίφθηκε άμεσα από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Δανίας.

Υπενθυμίζεται ότι η προγραμματισμένη για σήμερα (13/06) προπόνηση των Δανών ακυρώθηκε όπως και η απογευματινή συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

 

EURO Τελευταία Νέα