Βέλλιος: «Κάθε γκολ μου αφιερωμένο στα θύματα των Τεμπών»

Βέλλιος: «Κάθε γκολ μου αφιερωμένο στα θύματα των Τεμπών»
Ο Απόστολος Βέλλιος μίλησε στο ESPN της Ολλανδίας και αφιέρωσε τα τέσσερα γκολ που πέτυχε στο ματς της Τσβόλε με την Ντεν Μποςστα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

Ο Απόστολος Βέλλιος ήταν ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της ομάδας του στην σαρωτική νίκη της Τσβόλε με 13-0 απέναντι στην Ντεν Μπος, αφού σκόραρε τέσσερα τέρματα, πετυχαίνοντας μάλιστα και το πιο γρήγορο χατ τρικ στην ιστορία της δεύτερης κατηγορίας του ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Ο Έλληνας επιθετικός, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το 2023, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι σκυθρωπός, αφού, όπως τόνισε και ο ίδιος, ήταν σοκαρισμένος από την τραγωδία των Τεμπών, στα θύματα της οποίας αφιέρωσε και τα τέσσερα τέρματα που πέτυχε στο παιχνίδι αυτό.

«Τις τελευταίες μέρες διαβάζω τα νέα κάθε δέκα λεπτά. Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για μένα, κάθε γκολ μου ήταν για αυτούς τους ανθρώπους. Πρόκειται για μια τεράστια τραγωδία. Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Πρόκειται για μια τραγική κατάσταση»

Όσον αφορά το παιχνίδι:

«Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας μου. Δεν ήξερα ότι σημείωσα το γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία της κατηγορίας. Στο τέλος αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί αλλά και η νίκη. Ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα