Ο Βέλλιος το 2023 έχει παίξει «αθροιστικά» σε μόλις τρία ματς, αλλά «μετρά» επτά γκολ και δύο ασίστ! (vids)

Newsroom
Ο Βέλλιος το 2023 έχει παίξει «αθροιστικά» σε μόλις τρία ματς, αλλά «μετρά» επτά γκολ και δύο ασίστ! (vids)

bet365

Ο Απόστολος Βέλλιος διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και το νέο έτος βρίσκει δίχτυα με εξωφρενική συχνότητα. Σε οκτώ εμφανίσεις του κατά τη διάρκεια του 2023 έχει παίξει σε μόλις 274' που αντιστοιχούν σε τρία «γεμάτα» παιχνίδια, αλλά... πρόλαβε να σημειώσει επτά γκολ και να μοιράσει δύο ασίστ!

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Απόστολος Βέλλιος, κάτι που πιστοποίησε και χθες (3/3) στο εκκωφαντικό 13-0 που κέρδισε η Τσβόλε στην Ντεν Μπος. Η ομάδα του βρίσκεται από τώρα «αγκαλιά» με την απευθείας άνοδό της στη μεγάλη ολλανδική κατηγορία αφού όχι μόνο είναι στην κορυφή της δεύτερης αλλά και στο «+11» από τις θέσεις των μπαράζ, ενώ εκείνος μπήκε στο 2023 με το... πόδι στο γκάζι.

Στην τελευταία του χρονικά εμφάνιση σημείωσε χατ-τρικ σε μόλις 11 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα και συνολικά πέτυχε τα τέσσερα από τα 13 τέρματα του club, κάτι που σημαίνει πως έφτασε τα επτά στο νέο έτος και τα εννέα στην τρέχουσα σεζόν. Παράλληλα το 2023 μετρά ακόμη και δύο ασίστ εκ των οποίων η μία μοιάζει...τρελλή, όταν με τακουνάκι «έφτιαξε» το 1-0 του Ντάνι Φαν Ντε Μπεργκ κόντρα στη Φένλο.

Τα επιτεύγματα του Ελληνα φορ αποκτούν μεγαλύτερη αξία επειδή συνήθως έρχεται από τον πάγκο και ο αγώνας κόντρα στην Ντεν Μπος όπου και «έγραψε» ιστορία με ένα εκ των ταχύτερων χατ-τρικ στο ποδόσφαιρο της χώρας ήταν μόλις ο δεύτερος του 2023 που ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα της Τσβόλε (προηγήθηκε εκείνος με τη δεύτερη ομάδα της Αλκμααρ).

Ετσι στα συνολικά οκτώ παιχνίδια της Eerste Divisie που έχει εμφανιστεί από την Πρωτοχρονιά και έπειτα έχει αθροιστικά παίξει σε μόλις 274' (κανένα 90λεπτο), χρονικό διάστημα που αντιστοιχεί σε μόνο τρία, ίσως και λιγότερα, «γεμάτα» ματς (σ.σ. από την αρχή ως το τέλος τους) και για αυτο κατά μέσο όρο βρίσκει δίχτυα κάθε 39,1', επίδοση που «φλερτάρει» με το... εξωπραγματική.

Αν μάλιστα προσθέσουμε και τις δύο τελικές του πάσες αυτόματα βλέπουμε ότι κάθε μισή ώρα μπάλας (30,4' για την ακρίβεια) είναι άμεσα «μέσα» σε κάποιο τέρμα!

Για την ιστορία τα επτά του γκολ προήλθαν από μόλις 15 τελικές που πήρε (για παράδειγμα χθες που σημείωσε τέσσερα έκανε μόλις πέντε σχετικές προσπάθειες) και με Φένλο, Μάαστριχτ για... εκατοστά δεν κατάφερε να κουνήσει πλεκτό!

Ο Βέλλιος το 2023

Αγώνες: 8
Λεπτά: 274'
Γκολ: 7
Ασίστ: 2
Τελικές: 15
Γκολ/Λεπτά: 1/39,1'
Γκολ/Τελικές:1/2,1

 

Τελευταία Νέα