«Αιχμηρό» tweet από παίκτη της Μπέτις: «Ο Λοπετέγκι είπε στον Χορδάν “κάνε πως ζαλίζεσαι και πέσε στο έδαφος”» (vid)

«Αιχμηρό» tweet από παίκτη της Μπέτις: «Ο Λοπετέγκι είπε στον Χορδάν “κάνε πως ζαλίζεσαι και πέσε στο έδαφος”» (vid)

bet365

Ο παίκτης της Μπέτις, Βίκτορ Καμαράσα, άφησε αιχμές μέσω twitter για τον τραυματισμό του Ζοάν Χορδάν που οδήγησε στη διακοπή του ματς κόντρα στη Σεβίλλη, ισχυριζόμενος ότι ο Τζουλιέν Λοπετέγκι έδωσε οδηγίες στον παίκτη του να προσποιηθεί τον τραυματισμό.

Το ντέρμπι της Ανδαλουσίας ανάμεσα σε Μπέτις και Σεβίλλη για το Κόπα Ντελ Ρέι στιγματίστηκε από την εγκληματική ενέργεια ενός ανεγκέφαλου, ο οποίος εκτόξευσε σιδερένια ράβδο στο κεφάλι του Ζοάν Χορδάν. Ο παίκτης της Σεβίλλης έπεσε στον αγωνιστικό χώρο ζαλισμένος και ο διαιτητής της αναμέτρησης έχοντας δει από πολύ κοντά το περιστατικό διέταξε την προσωρινή διακοπή του αγώνα, η οποία κι έγινε οριστική αφού διαπιστώθηκε ότι ο Ισπανός χαφ δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει.

Κι ενώ όπως ανέφεραν τα ισπανικά ΜΜΕ ο Χορδάν μετέβη στο νοσοκομείο ώστε να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του, ο παίκτης της Μπέτις, Βίκτορ Καμαράσα, «χτύπησε» στο twitter λίγη ώρα μετά τη ματαίωση του ματς (κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχιστεί από το 39ο λεπτό είτε Κυριακή απόγευμα είτε την Τετάρτη, 19/1, κεκλεισμένων των θυρών) αφήνοντας αιχμές κατά του Ζουλιέν Λοπετέγκι και του τραυματισμού του μέσου της Σεβίλλης!

Συγκεκριμένα, ο Καμαράσα ισχυρίστηκε ότι ο τεχνικός των Σεβιγιάνων έδωσε οδηγίες στον Χορδάν να προσποιηθεί τον ζαλισμένο για να μη συνεχιστεί το παιχνίδι, κάτι που όπως δήλωσε άκουσαν όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο, συμπεριλαμβανομένου και του τέταρτου διαιτητή.

«Ντροπιαστική και αδικαιολόγητη η ενέργεια κάποιου που δεν εκπροσωπεί το σύνολο των οπαδών μας. Ελπίζω ότι ο Ζοάν Χορδάν είναι καλά, αν και όλοι ακούσαμε (συμεπεριλαμβανομ΄νεου και του 4ου διαιτητή) πως ο προπονητής τους τον ενθάρρυνε “να κάνει τον ζαλισμένο και να πέσει στο έδαφος”.

Με αυτό το tweet δεν εννοώ ότι ο Ζοάν προσποιείται, απλά λέω αυτό ακούστηκε στο γήπεδο», έγραψε σε δύο χρόνους ο Καμαράσα, ανάβοντας «φωτιές» στην ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα του ντέρμπι.

Μάλιστα, το ίδιο tweet ανέβασαν και συμπαίκτες του όπως ο Χουάν Μιράντα.

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα