Χαλίλχοτζιτς για Ζίγιεχ: «Ακόμη και αν λεγόταν Μέσι, δεν θα επέστρεφε στο Μαρόκο»

Κώστας Τόπας
Χαλίλχοτζιτς για Ζίγιεχ: «Ακόμη και αν λεγόταν Μέσι, δεν θα επέστρεφε στο Μαρόκο»

bet365

Καμία διάθεση δεν έχει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Μαρόκου, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, να συμπεριλάβει ξανά στα πλάνα του τον Χακίμ Ζίγιεχ.

Την περασμένη Κυριακή (30/01) η Αίγυπτος έκανε την ανατροπή στην παράταση κόντρα στο Μαρόκο και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Copa Africa. Εκεί όπου επικράτησε και του Καμερούν και πλέον διεκδικεί το βαρύτιμο τρόπαιο απέναντι στη Σενεγάλη!

Από την άλλη ο προπονητής της εθνικής Μαρόκου, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, μετά τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά της διοργάνωσης, κλήθηκε να μιλήσει για τον Χακίμ Ζίγιεχ και για την κόντρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους, λέγοντας πως ο άσος της Τσέλσι δεν τα δίνει όλα για την εθνική του ομάδα.

«Οι παίκτες που έχω επιλέξει είναι οι καλύτεροι στη χώρα. Δεν επιλέγω έναν παίκτη που μπορεί να αποδυναμώσει την ισορροπία του γκρουπ. Ακόμη κι αν τον λένε Λιονέλ Μέσι. Η συμπεριφορά του Ζιγέχ δεν ταιριάζει με την επιλογή. Δεν θέλει να προπονηθεί, δεν θέλει να παίξει. Δεν θέλει να το πάρει στα σοβαρά. Δεν πρόκειται να τον παρακαλέσω να επιστρέψει. Μετά το τουρνουά Κόπα Άφρικα πριν από τρία χρόνια, ήταν ο παίκτης που δέχτηκε τη μεγαλύτερη κριτική. Τον αποδοκίμασαν. Δεν πρέπει να το ξεχνάτε αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χαλίλχοτζιτς.

Υπενθυμίζεται ότι τελευταία φορά που ο Ζίγιεχ υπερασπίστηκε τα χρώματα της εθνικής του ομάδας, ήταν τον περασμένο Ιούνιο σε ένα φιλικό με τη Μπουρκίνα Φάσο.

 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα