Ο Φόντεν προκάλεσε τον Μπαπέ: «Είσαι έτοιμος;» (pic & vid)

Κώστας Τόπας
Ο Φόντεν προκάλεσε τον Μπαπέ: «Είσαι έτοιμος;» (pic & vid)

bet365

Ο Φιλ Φόντεν ανυπομονεί για την αναμέτρηση με την Παρί στα ημιτελικά του Champions League, γι’ αυτό και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον Κιλιάν Μπαπέ, ρωτώντας τον αν είναι έτοιμος για την μεταξύ τους μάχη.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 2-1 της Ντόρτμουντ κι έτσι πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Όπως την πρόκριση πήρε και η Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ της Τρίτης (13/04) παρά την ήττα της από την Μπάγερν με 1-0.

Η Σίτι που φτάνει μόλις για δεύτερη φορά σε ημιτελικό του Champions League (το 2015-16 η προηγούμενη) θα τεθεί αντιμέτωπη με τους Παριζιάνους στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο νεαρός άσος των Πολιτών, Φίλ Φόντεν, ο οποίος και στα δύο ματς κόντρα στους Βεστφαλούς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του, προκάλεσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, τον Γάλλο αστέρα της Παρί, Κιλιάν Μπαπέ και τον ρώτησε άμα είναι έτοιμος για την μεταξύ τους μονομαχία.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα