Γκουαρδιόλα - Μαν. Σίτι: «Χτίζουμε ιστορία, θα γιορτάσουμε με καλό κρασί»

Γκουαρδιόλα - Μαν. Σίτι: «Χτίζουμε ιστορία, θα γιορτάσουμε με καλό κρασί»

Gazzetta team
Γκουαρδιόλα - Μαν. Σίτι: «Χτίζουμε ιστορία, θα γιορτάσουμε με καλό κρασί»

bet365

Πεπ Γκουαρδιόλα στα... καλύτερά του, με τον Καταλανό τεχνικό της Σίτι να τονίζει πως θα γιορτάσει την πρόκριση με καλό κρασί!

«Είναι φοβερό και απίστευτο συναίσθημα. Είναι η δεύτερη φορά που πηγαίνουμε στα ημιτελικά. Ναι, δεν υπάρχει μεγάλη ιστορία πίσω αλλά υπάρχει κάτι που αρχίζουμε να 'χτίζουμε'.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στα ημιτελικά. Στις τέσσερις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

Είμαι χαρούμενος για την ομάδα, όλο τον Οργανισμό της Σίτι, τη διοίκηση, τον πρόεδρο, τους φιλάθλους μας, τους παίκτες μας, όλους. Τώρα θέλουμε να γιορτάσουμε. Θα γιορτάσουμε με δείπνο με την ομάδα και το επιτελείο, θα πανηγυρίσουμε, θα κοιμηθούμε καλά και αύριο θα γυρίσουμε στην Αγγλία. Δεν ξέρω τι κρασί θα έχουμε αλλά σίγουρα θα είναι καλό κρασί» ήταν το σχόλιο του κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα που φτάνει για 8η φορά σε ημιτελικά Champions League τόνισε για τη διοργάνωση: «Η διοργάνωση είναι καλή αλλά είναι και άδικη ταυτόχρονα. Απόψε υπήρχε χέρι με πέναλτι και είχαμε μείνει έξω από ένα χέρι με την Τότεναμ. Εξαρτάται από τις καταστάσεις.

Όμως ο τρόπος που παίξαμε στα τελευταία 30 λεπτά του α' μέρους και στο β' μέρος ήταν εξαιρετικός. Δείξαμε προσωπικότητα, κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα και τα καταφέραμε.

Είμαστε στα ημιτελικά του Champions League. Θα είναι σκληρά τα πράγματα. Το ξέρουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι 1-2: Η ομάδα του Πεπ πιο κοντά στο όνειρο! (vid)

Champions League: Τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες των ημιτελικών!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα