Παρί – Μπαρτσελόνα 1-1: Η τεσσάρα ήταν μη αναστρέψιμη (vid)

Παρί – Μπαρτσελόνα 1-1: Η τεσσάρα ήταν μη αναστρέψιμη (vid)

bet365

Ο Μέσι έχασε πέναλτι και η βελτιωμένη Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε αυτή τη φορά (1-1) να φτάσει στο θαύμα. Το 1-4 της Παρί στο «Καμπ Νόου» την είχε ήδη στείλει στους «8» του Champions League.

Εκείνο το show του Κιλιάν Μπαπέ αποδείχτηκε αξεπέραστο για την Μπαρτσελόνα. Το 1-4 στο πρώτο ματς δεν ανατράπηκε στο Παρίσι, όπου η Μπαρτσελόνα έφτιαξε σε μεγάλο βαθμό το αγωνιστικό προφίλ της, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, ώστε να επαναλάβει το θαύμα της μεγαλύτερης ανατροπής στην ιστορία του θεσμού, όπως το 2017. Ισως να μπορούσε να το πιστέψει λίγο παραπάνω, εάν στο 45’+3’ ο Λιονέλ Μέσι δεν έχανε πέναλτι. Σε εκείνο το σημείο το ματς ήταν στο 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι Καταλανοί μπήκαν δυνατά, αλλά ο Ντεμπελέ έκανε όλα τα λάθος τελειώματα του κόσμου και ο Κέιλορ Νάβας ήταν ανίκητος (10 αποκρούσεις). Ηταν και τυχερός, καθώς ο Ντεστ (23’) σημάδεψε το δοκάρι του. Αντιθέτως, το γκολ μπήκε από το πουθενά και ένα ανόητο πέναλτι του Λανγκλέ, από την άλλη πλευρά, με τον Μπαπέ να ευστοχεί. Στο 37’ όμως απάντησε ο Μέσι με υπέροχο σουτ και το μακρινό γκολ που έχει βάλει ποτέ στο Champions League (30 μέτρα, το φάουλ με τη Λίβερπουλ ήταν στα 29).

Στο δικό του πέναλτι ωστόσο, ο Αργεντινός σούπερ σταρ είδε τον Κέιλορ Νάβας να τον νικάει και τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι (σ.σ.: 4ο χαμένο του στον θεσμό, μόνο ο Τιερί Ανρί με περισσότερα: 5). Μέχρι το τέλος η Μπάρτσα γυρόφερνε την μπάλα, είχε κάποιες μικρότερες στιγμές, αλλά η πρόκριση ήταν προδιαγεγραμμένη και η Παρί θα μπει στην κληρωτίδα των προημιτελικών. Οσο για τους ηττημένους, πρώτη φορά από το 2006-'07 (Λίβερπουλ) έχουν να μείνουν εκτός τόσο νωρίς...


Δείτε ξανά ΕΔΩ τη live περιγραφή του αγώνα!


Παρί (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Κέιλορ Νάβας, Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Φλορέντσι (77’ Νταγκμπά), Κουρζαβά (46’ Ντιαλό), Γκουέγ (59’ Ντανίλο), Παρέδες, Βεράτι (84’ Ραφίνια), Ντράξλερ (59’ Ντι Μαρία), Μπαπέ, Ικάρντι

Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Λενγκλέ, Μινγκέθα (35’ Φίρπο), Ντεστ (66’ Τρινκάο), Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς (79’ Ιλάι), Πέδρι (78’ Πιάνιτς), Ντε Γιονγκ, Ντεμπελέ (79’ Μπρέθγουεϊτ), Γκριεζμάν, Μέσι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα