Ρονάλντο: «Επόμενος στόχος τα 800 γκολ» (pic & vid)

Ρονάλντο: «Επόμενος στόχος τα 800 γκολ» (pic & vid)

Κώστας Τόπας
Ρονάλντο: «Επόμενος στόχος τα 800 γκολ» (pic & vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου, καθώς έφτασε τα 750 γκολ καριέρα και επόμενος στόχος για τον ίδιο είναι τα 800, όπως ο ίδιος μοιράστηκε στα social media.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ιστορικό ήταν το παιχνίδι του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Ντιναμό Κιέβου, καθώς έπιασε το «εκκωφαντικό» ορόσημο των 750 γκολ καριέρας! Με αυτόν τον τρόπο ο Πορτογάλος, βοήθησε και την Γιουβέντους να φτάσει σε άνετη νίκη με 3-0 απέναντι στους Ουκρανούς.

Ο «CR7» μοιάζει ασταμάτητος και επόμενος στόχος, όπως πόσταρε και ο ίδιος στα social media, είναι να φτάσει τα 800 γκολ ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

«750 γκολ, 750 χαρούμενες στιγμές, 750 χαμόγελα στα πρόσωπα των οπαδών μας. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες και τους προπονητές που με βοήθησαν να φτάσω αυτό τον απίστευτο αριθμό τερμάτων. Ευχαριστώ, επίσης, τους πιστούς αντιπάλους μου, οι οποίοι με έκαναν να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά κάθε μέρα.

Όμως, πάνω απ' όλα, ευχαριστώ την υπέροχη οικογένειά μου, η οποία είναι πάντα παρούσα, στις καλές, αλλά και τις κακές στιγμές. Επόμενος στόχος: τα 800 γκολ! Πάμε!»

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα