Γιουβέντους - Ντιναμό Κιέβου: «Άπιαστος» Κριστιάνο, 750 γκολ καριέρας! (pic & vid)

Gazzetta team
Γιουβέντους - Ντιναμό Κιέβου: «Άπιαστος» Κριστιάνο, 750 γκολ καριέρας! (pic & vid)

bet365

Ο μυθικός απολογισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο συμπλήρωσε νέο ορόσημο, με τον Πορτογάλο να φτάνει τα 750 γκολ καριέρας, απέναντι, μάλιστα, στην ομάδα που σκόραρε το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ, τη Ντιναμό Κιέβου!

Το πιο εύκολο, πιθανόν, γκολ της καριέρας του είναι κι ένα από τα πιο ιστορικά για την κληρονομιά του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε με κενή εστία για το 2-0 της Γιουβέντους κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, σπρώχνοντας απλά τη μπάλα για να περάσει τη γραμμή της εστίας, αλλά ταυτόχρονα έπιασε το «εκκωφαντικό» ορόσημο των 750 γκολ καριέρας!

Με 648 σε επίπεδο συλλόγων (Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους) και 102 με την εθνική Πορτογαλίας, ο «CR7» διευρύνει τον μύθο του ως ενός από τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών και παράλληλα έκανε ακόμη πιο εύκολο το έργο των Μπιανκονέρι για το 2-0.

Η φοβερή σύμπτωση, μάλιστα, είναι ότι ο Κριστιάνο πέτυχε το γκολ υπ’ αριθμόν 750 κόντρα στην ομάδα που πέτυχε το παρθενικό του τέρμα στο Champions League (Νοέμβριος του 2007, Γιουνάιτεντ-Ντιναμό Κιέβου).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα