Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σόλσκιερ: «Εγώ φταίω γι' αυτά τα ασυγχώρητα λάθη» (pic)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σόλσκιερ: «Εγώ φταίω γι' αυτά τα ασυγχώρητα λάθη» (pic)

bet365

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ανέλαβε την ευθύνη για τα αμυντικά λάθη στην ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μπασακσεχίρ, εξαιτίας της οποίας κάποιοι έσπευσαν να τον... απολύσουν μέσω fake αναρτήσεων.

Η ήττα – σοκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μπασακσεχίρ έθεσε σε αμφιβολία την θέση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στο τιμόνι των Κόκκινων Διαβόλων, όχι μόνο λόγω της ήττας, αλλά και της αστείας τοποθέτησης των παικτών της Γιουνάιτεντ στο γκολ του Ντεμπά Μπα.

«Προφανώς δεν είναι ένα γκολ που δέχεσαι υπό φυσιολογικές συνθήκες Δεν κάναμε την δουλειά μας και αυτή είναι δική μου ευθύνη. Παίξαμε ένα κόρνερ με πάσα και μετά όλοι ξέχασαν να επιστρέψουν» ανέφερε ο Νορβηγός προπονητής, παραδεχόμενος ότι «έφταιξε η έλλειψη επικοινωνίας και λήψης καλών αποφάσεων. Συνήθως δεν βλέπεις τέτοιου είδους γκολ σε αυτό το επίπεδο».

Ο Σόλσκιερ, ο οποίος χαρακτήρισε «ασυγχώρητα» τα αμυντικά λάθη της ομάδας και στα δύο τουρκικά γκολ, είπε ακόμα ότι «τα τελευταία δύο αποτέλεσμα (σ.σ. οι ήττες από Άρσεναλ και Μπασακσεχίρ) ήταν σαν γροθιά στο στομάχι μας».

Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, ο οποίος ελπίζει στην ανάκαμψη της ομάδας του στο πολύ απαιτητικό ματς πρωταθλήματος με την Έβερτον (Σάββατο 07/11, 14:30, Cosmote Sport 1 HD), προτίμησε να μην σχολιάσει τις φήμες για τον κίνδυνο απόλυσης, λέγοντας σχετικά ότι «δεν σχολιάζω τέτοια πράγματα. Είναι νωρίς στη σεζόν, γνώμες υπάρχουν πάντα και για όλα. Πρέπει να παραμείνεις δυνατός. Προσλήφθηκα από τον σύλλογο για να κάνω μια δουλειά και να τη κάνω το καλύτερο που μπορώ με τις δυνατότητές μου και το τεχνικό μου τιμ».

Παρ' ότι η Γιουνάιτεντ κρατάει (προς το παρόν) τον Σόλσκιερ στο πόστο του, υπήρξαν άμεσα fake αναρτήσεις ακόμα και από, υποτίθεται, το δίκτυο «Sky Sports», ότι ο Νορβηγός απολύθηκε πάραυτα από τους Κόκκινους Διαβόλους...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα