Μπασακσεχίρ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1: Σοκ και “φευγάτος” Σόλσκιερ (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Μπασακσεχίρ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1: Σοκ και “φευγάτος” Σόλσκιερ (vid)

bet365

Η Μπασακσεχίρ νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Champions League, με το “ντροπιαστικό” για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1 να γιγαντώνει τη γκρίνια για τον προπονητή της.

Ο Μαουρίτσο Ποτσετίνο περιμένει στη γωνία. Ισως πλέον και να έστριψε για την τελική ευθεία προς τον πάγκο του “Ολντ Τράφορντ”. Από εκεί δηλαδή που απομακρύνεται ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος οδήγησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μία σοκαριστική ήττα στην Κωνσταντινούπολη. Η πρωτάρα Μπασακσεχίρ κατάφερε να τη νικήσει 2-1 και να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Champions League και μάλιστα απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν είχαν καμία σχέση με την εκπληκτική εμφάνιση της προηγούμενης βδομάδας και την πεντάρα στη Λειψία. Αυτή τη φορά η άμυνά τους δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο. Ενδεικτική είναι η συμπεριφορά της στο 1-0. Οταν ο Μπα βρέθηκε να τρέχει μόνος του το μισό γήπεδο και να μην υπάρχει ένας παίκτης μπροστά του. Ο πρώην της Τσέλσι πλάσαρε εύστοχα για το τέταρτο τέρμα του σε εννέα παιχνίδια κόντρα στη Γιουνάιτεντ.

Και στο 2-0 όμως πάλι λάθος έγινε στην άμυνα, ενώ ο Βίσκα που σκόραρε (40') ήταν και πάλι ανενόχλητος. Η κεφαλιά του Μαρσιάλ (43') έδωσε ελπίδα στους Αγγλους, που όμως δεν είχαν ιδέες και είδαν με άκομψο τρόπο να σταματάει στα 18 ματς (15 νίκες) το αήττητο εκτός έδρας σερί τους σε όλες τις διοργανώσεις. Το Νο1 θέμα τους όμως είναι το τι θα γίνει με τον προπονητή...


Δείτε ξανά ΕΔΩ τη live περιγραφή του αγώνα!


Μπασακσεχίρ (Οκάν Μπουρούκ): Γκιουνόκ, Σκρτελ, Επουρεάνου, Ράφαελ, Μπομπό, Αλεξιτς, Βίσκα, Καχβετσί (90' Ποντσκ), Τουρούτς, Οζκάν, Μπα (79' Γκούλμπρατσεν)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ): Χέντερσον, Μαγκουάιρ, Τουανζέμπε (46' ΜακΤόμινεϊ), Γουάν-Μπισάκα (76' Φοσού-Μενσά), Σο, Μάτις, Φαν ντε Μπέεκ (61' Πογκμπά), Μπρούνο Φερνάντες, Μάτα (61' Καβάνι), Μαρσιάλ, Ράσφορντ (76' Γκρίνγουντ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα