Παρί Σεν Ζερμέν: Εγκλωβισμένος στη Ντόχα ο Αλ Κελαϊφί

Παρί Σεν Ζερμέν: Εγκλωβισμένος στη Ντόχα ο Αλ Κελαϊφί

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί δεν θα βρεθεί στο «Παρκ ντε Πρενς» για να παρακολουθήσει την Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Τσέλσι, γιατί δεν μπορεί να φύγει από τη Ντόχα!

Απών από το ματς της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Τσέλσι για τους «16» (11/3, 22:00, Live από το Gazzetta) του Champions League θα είναι ο πρόεδρος των Παριζιάνων, καθώς, όπως αναφέρει και η AS, βρίσκεται στη Ντόχα και δεν μπορεί να φύγει από εκεί, λόγω της τεταμένης κατάστασης που επικρατεί στη Μέση Ανατολή.

Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί μάλιστα δεν παρευρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας, μια παράδοση που είχε καθιερώσει από τότε που ανέλαβε την προεδρία του συλλόγου το 2011. Έτσι, θεωρείται απίθανο να βρεθεί στις σουίτες του «Παρκ ντε Πρενς» για να δει την ομάδα του απέναντι στους Μπλε. Η Παρί που είναι η κάτοχος του τίτλου, αφού πέρσι κέρδισε τον τίτλο κόντρα στην Ίντερ (5-0) θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ροσένιορ για 9η φορά μετρώντας τρείς νίκες, δύο Ισοπαλίες και δύο ήττες στα μεταξύ τους προηγούμενα ματς.

Ολυμπιακός: Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει Μουζακίτη, σύμφωνα με γαλλικό μέσο
Μουζακίτης sun

Μπορεί να έχουν υπάρξει συζητήσεις για το ενδεχόμενο ο ισχυρός άνδρας της Παρί να παραστεί στον αγώνα με μια πτήση της τελευταίας στιγμής, κάτι που είναι σχεδόν απίθανο. Όπως είναι λογικό, έχει άλλες προτεραιότητες αυτή τη στιγμή και θα παραμείνει στο Κατάρ, παρακολουθώντας τον αγώνα από μακριά. Φυσικά, έχει αναθέσει τα καθήκοντα στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Λούις Κάμπος, και στον προπονητή των Παριζιάνων, Λουίς Ενρίκε.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα