Αντσελότι σε Πέρεθ: «Σε ευχαριστώ που με έφερες στην Ρεάλ»

Αντσελότι σε Πέρεθ: «Σε ευχαριστώ που με έφερες στην Ρεάλ»

Αντσελότι σε Πέρεθ: «Σε ευχαριστώ που με έφερες στην Ρεάλ»

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, για την εμπιστοσύνη που του έδειξε το περασμένο καλοκαίρι, προσλαμβάνοντας τον για την τεχνική ηγεσία του ισπανικού συλλόγου.

Μετά τη Λίβερπουλ που πέρασε... αέρας από την έδρα της Βιγιαρεάλ για να τσεκάρει το εισιτήριο για τον φετινό τελικό του Champions League, σειρά πήρε πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία με απίστευτο τρόπο κατάφερε να βγάλει εκτός θεσμού την Μάντσεστερ Σίτι και πλέον θα διεκδικήσει το 14ο τρόπαιο στην πολύ σπουδαία ιστορία της.

Ο Κάρλο Αντσελότι καθοδήγησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης στον μεγάλο τελικό του Παρισιού κι έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος προπονητής που θα «κοουτσάρει» για πέμπτη φορά σε τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης! Μετά το τέλος του αγώνα με τους Πολίτες, ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ κατέβηκε στα αποδυτήρια προκειμένου να μοιράσει συγχαρητήρια στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο για τη σπουδαία πρόκριση.

Ο Ιταλός προπονητής είχε έναν μικρό διάλογο με τον Πέρεθ, τον οποίο κι ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που του έδειξε το περασμένο καλοκαίρι όπου και τον προσέλαβε για την τεχνική ηγεσία του ισπανικού συλλόγου. «Σε ευχαριστώ που με έφερες εδώ, πρόεδρε», ήταν τα λόγια του Αντσελότι, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το «Chiringuito TV».

@Photo credits: Video Screen
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα