Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Τα highlights της επικής πρόκρισης των Μαδριλένων! (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Τα highlights της επικής πρόκρισης των Μαδριλένων! (vid)

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης με ανατροπή στα τελευταία λεπτά έστειλε τον μεγάλο ημιτελικό με την Μάντσεστερ Σίτι στην παράταση χάρη σε δύο γκολ του Ροντρίγκο, με τον Μπενζεμά να «μιλάει» στο έξτρα ημίωρο και να στέλνει την «Βασίλισσα» στον 17ο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας της!

Σε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του Champions League, η Ρεάλ επέστρεψε από την κόλαση και με δύο γκολ του Ροντρίγκο μέσα σε δύο λεπτά ανέτρεψε το προβάδισμα που είχε η Μάντσεστερ Σίτι από το πρώτο ματς αλλά και από τα πρώτα 90 λεπτά του επαναληπτικού. Η κλάση του Καρίμ Μπενζεμά έκανε τη διαφορά στην παράταση για τους «μερένγκες», με τον Γάλλο αρχικά να κερδίζει το πέναλτι από τον Ντίας και στη συνέχεια να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για να γράψει το τελικό 3-1 που έδωσε την πρόκριση στον τελικό για την «Βασίλισσα».

Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι οι «πολίτες» επαναπαύτηκαν μετά το γκολ του Μαχρέζ στο 73', δεν επιχείρησαν να «σκοτώσουν» τους γηπεδούχους και έφτασαν σε μία ακόμα επική ανατροπή την στιγμή που όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει!

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την θρυλική ανατροπή της Ρεάλ:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα